Bayburt'tan Türkmenlere yardım eli uzanacak

Ülkü Ocakları Türkiye genelinde Türkmenlere yardım kampanyası başlattı. İşte o kampanyaya ait detaylar...

Bayburt'tan Türkmenlere yardım eli uzanacak
Bayburt Postası - Ülkü Ocakları Türkiye genelinde Türkmenlere yardım kampanyası başlattı. Kampanya için çalışma başlattıklarını açıklayan Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kılıç, yardım kampanyası çerçevesinde toplanacak ihtiyaç malzemeleri hakkında bilgi verdi.

İşte o açıklama: 

"Türk Milleti kutlu ve köklü mazisiyle, ses bayrağı Türkçesiyle, yüksek kültür ve yüce ülküleriyle Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar büyük bir coğrafyayı vatanlaştıran nitekim millet olma şuuruna çoğu topluluktan önce ulaşan kudretli bir millettir. Türk Milliyetçileri ise bu büyük milletin mensubu olmanın bilinciyle gece gündüz demeden, dur durak bilmeden milletinin ülküleri için ömürlerini vakfeden kişilerdir.

Bugün Halep kuşatma altında, Kerkük yalnız, Musul boynu büküktür. Kış mevsiminin de başlaması ile beraber gerek Türkiye’ye göç etmiş gerekse sınır bölgelerimizde hayatlarını idame ettirmeye çalışan soydaşlarımız için şartlar ağırlaşmaktadır..


Ülkü Ocakları olarak soydaşlarımızın sıkıntılarını gidermek, dertlerini paylaşmak ve yanlarında olduğumuz bir kez daha göstermek adına yurt genelinde ayni yardım kampanyasına başlatmış bulunuyoruz. Kampanyamız kapsamında bölgenin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan liste dışında hiçbir yardım malzemesi kabul edilmeyecek olup yardımlarını soydaşlarımıza ulaştırmak isteyen gönüldaşlarımız ocak binasına ve ilgililere ulaşarak katkıda bulunabileceklerdir. Toplanan yardımlar Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından ihtiyaç ve aciliyet durumlarına göre soydaşlarımıza ulaştırılacaktır."

Yardım Kampanyası çerçevesinde toplanacak ihtiyaç malzemeleri: Battaniye, sünger yatak, kışlık ayakkabı, bebek bezi, bebek maması, hasta bezi, kuru bakliyat, konserve yiyecekler, un, yağ, su, salça.

İrtibat Adresi ve Telefonları: 0 531 2627769 - 0 542 7124207 - Bayburt Ülkü Ocakları Binası 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 7 yıl önce

ÜLKÜ OCAKLARIMIZI TEBRİK EDİYOR. ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM. BAYBURT'LU KARDEŞLERİM EVLERİMİZDE KULLANMADIĞIMIZ NE KADAR KIŞLIK GİYECEK / YATACAK VARSA (PALTO, KAZAK,ÇORAP, KABAN, BATTANİYE) BURAYA ULAŞTIRMAYA ÇALIŞALIM. ALLAH'IM TÜM MAZLUMLARA, VARLIKTAN BU DURUMA DÜŞENLERE YARDIM ETSİN.