Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı

Bayburt İl Genel Meclisi Başkanlığına Bülent Yardımcı seçildi.

Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı

Bayburt Postası - 2019 yılında yapılan seçimlerde İl Genel Meclis üyeliklerini 4-4 paylaşan AK Parti ve MHP ilk iki yılın AK Parti Başkanlığında geçirilmesi ve daha sonra başkanlığın MHP'ye geçmesi yönünde karar kılmıştı. Meclisin Nisan ayı toplantısında alınan kararla İl Genel Meclisi Başkanlığı için seçime gidildi. Yapılan oylamada oyların tamamını alan Bülent Yardımcı, mevcut başkan Süleyman Ağın’ın yerine başkanlığa seçildi. Başkan veilliklerine ise, Birol Keskinoğlu ile Hüseyin Efe seçildi. 

Toplantıda konuşan Ağın, bugüne kadar birlik beraberlik içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak Bayburt için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Görev yaptığı 2 yıl boyunca bütün kararları oybirliğiyle aldıklarını belirten Ağın, “Kesinlikle nefsimizle hareket etmedik. Şehrimizin faydasına ne varsa oturup tartıştık 2 yıllık görevim boyunca burada herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeden tamamladık. Bugünden sonra da meclis üyesi olarak görevime devam edeceğim. Bizim Türkiye’de borçsuz parmakla gösterilecek bir Özel İdaremiz var. Bunun için de genel sekreterimize, genel sekreter yardımcılarına, şube müdürlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Bülent Beye yeni görevinde başarılar diliyorum“ dedi.

Başkanlığa seçilen Bülent Yardımcı da Ağın’a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, görevini en iyi şekilde yerine getirmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Yardımcı, ayrıca kendisini bu göreve layık gören Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve yöneticilerine de teşekkür etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 3 yıl önce

Meclis başkanı müteahhitliği digerleri gibi başlamaz insAllah

Avatar
mehmet 3 yıl önce

Bülent beye hayırlı olsun.

Avatar
Reşat 3 yıl önce

Hayırlı ve uğurlu olsun. Başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcısı olsun.

Avatar
Cemil 3 yıl önce

sayın yetkililer gökçederede piknik alanlarına wc. abdest yeri ufakta olsun yapın... hangi çağda yaşıyoruz... misafir geliyor insan utanıyor piknik yerlerinde wc yok... özel idare alanında piknik yerleri... sorsan sözde dindar iktidar işbaşında.. abdest alacak koca arazide yer yok...

Avatar
Akşarlı 3 yıl önce

Akşarda korgan köprüsü yazın en çok ziyaret edilen yerler arasında malesef orada işlevsel bir wc yok çevre bakımı yeterince yapılmıyor bu hizmetleri muhtarlıkların tek başına yapması mümkün değil yeni başkan inşAllah burayada bir el atar.