Bayburt'a yılın şoförü Recep Erkut Topal seçildi

Bayburt’ta Yılın Şoförü Recep Erkut Topal oldu.

Bayburt'a yılın şoförü Recep Erkut Topal seçildi

Bayburt Postası - Bayburt’ta, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında yılın şoförü belirlendi. İl Emniyet Müdürlüğü denetimleri sonucunda yılın şoförü bir yıl süresince trafik kurallarını hiç ihlal etmeyen sürücüler arasından belirlendi. Kriterleri karşılayan taksi şoförü Recep Erkut Topal, direksiyon başında hiçbir kural ihlali gerçekleştirmedi. Topal’a “Yılın Şoförü” plaketi Vali Cüneyt Epcim tarafından takdim edildi.

Bayburt Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları ve Yılın Şoförü Recep Erkut Topal katıldı. 

Geçimini 17 yıldır taksicilikle sağlayan Topal, ödül dolayısıyla son derece heyecanlı olduğunu ifade etti. Genç yaşlarından itibaren direksiyon başında olduğunu belirten Topal, trafikte en önemli şeyin kurallara uymak olduğuna vurgu yaptı.

Topal, ödül dolayısıyla teşekkürlerini bildirdi.

Topal’ı tebrik eden Vali Epcim ise trafik kurallarına uyum konusunda gösterdiği hassasiyet dolayısıyla da ayrıca teşekkür etti. 

Vali Epcim, tüm vatandaşları trafik kurallarına uyma noktasında hassas davranmaya davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.