Yeni transferlerden ses yok

Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Manavgatspor ile hazırlık maçı yaptı.

Yeni transferlerden ses yok
Bayburt Postası - Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Türkiye Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Manavgatspor ile hazırlık maçı yaptı. Her iki takımın da ikinci yarı öncesinde yeni transferleriyle görücüye çıktığı karşılaşma golsüz sona erdi.

Bora Abaoğlu, Mehmet Toman ve Ali Yılar hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma Kamelya World Otel Tesisleri'nde oynandı. Türkiye Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta sezonun ilk devresini 22 puanla 11. sırada kapatan Manavgatspor karşısından 0-0’lık sonuçla ayrılan temsilcimizin kadrosu yeni transferlerden oluştu.

Kardeş teknik adamlar hazırlık maçı için görüştü

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ve Manavgatspor arasındaki karşılaşmayı Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de izledi. Temsilcimizin kampını ziyaret eden Güneş, kardeşi Bahaddin Güneş’ten takımı ile ilgili bilgi aldı. 

Öte yandan Süper Lig ekibi Bursaspor’un başında bulunan Şenol Güneş ile Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un başında bulunan Bahaddin Güneş’in Antalya kampı programı kapsamında hazırlık maçı için görüştükleri de öğrenildi. 

19 Ocak 2015 - "Antalya'da Güneş kardeşlerin düellosu" haberi için tıklayınız...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çek la çek 9 yıl önce

Objektife bakanların duruşuna bak dertleri anla :))) güldüründe öldürmeyin adamı

Avatar
panpa 9 yıl önce

Güzel çek pampa

Avatar
tuncay yanık 9 yıl önce

çok güzel görüntü