Antalya kampında Güneş kardeşlerin düellosu

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Süper Lig ekibi Bursaspor'la karşılaştı.

Antalya kampında Güneş kardeşlerin düellosu
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Süper Lig ekibi Bursaspor'la karşılaştı. Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren temsilcimiz kampın son hazırlık maçını Bursaspor'la oynadı. Kardeş teknik direktörlerin düellosuna sahne olan maçta karşılaşmayı Şenol Güneş’in takımı Bursaspor, 2-0 kazandı.

İki kardeş Şenol Güneş ve Bahaddin Güneş’i karşı karşıya getiren hazırlık maçı üst seviyede bir mücadeleye sahne oldu. Maçta çok iyi mücadele eden ve sakatlık nedeniyle 3 futbolcusundan yoksun sahaya çıkan Bayburt Grup Özel İdfare Spor 65. dakikaya kadar rakibine oranla iyi mücadele etti. Oyuncu değişikliklerinin ardından oyuna ağırlığını koyan tecrübeli takım yeşil beyazlılar 72. ve 80. dakikalarda gelen gollerle 2-0 öne geçti. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Maç sonrası kısa bir açıklama yapan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, “Öncelikle Bursaspor’a teşekkür ediyorum. Güzel bir mücadele ve bizim açımızdan çok iyi bir maç oldu. Son dakikalarda iki gol yedik ve hazırlık maçından 2-0 mağlup ayrıldık. Bu maçta bizim için skordan önce takımımızın durumunu görmek önemliydi. Şu an için 3 sakat futbolcumuz var. Sağlık ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor. Sakatlarımızın düzelmesiyle birlikte Balçova maçına tam kodro çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Öte yandan maç öncesi her iki takımın birlikte fotoğraf çektirmesi ve özellikle Şenol Güneş’in Bayburt Grup özel İdare Gençlikspor'lu futbolcularla yakından ilgilenmesi dikkat çekti. Teknik Patron Bahaddin Güneş, karşılaşma sonrası Bursaspor kafilesi ve ağabeyi Şenol Güneş'e, takımına gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı Bayburtlular adına teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.