Voleybol aday hakem kursu açılacak

Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Topal'ın girişimleri sonucunda açılacak olan 'Voleybol Aday Hakemliği Kursu' başvurular için gün sayıyor.

Voleybol aday hakem kursu açılacak
Bayburt Postası - Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Topal'ın girişimleri sonucunda açılacak olan 'Voleybol Aday Hakemliği Kursu' başvurular için gün sayıyor. Son başvuru tarihi 22 Nisan Cuma.
İl Temsilcisi Topal yaptığı açıklamada "Bayburt Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü  ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile Bayburt'ta "Voleybol Aday Hakem Kursu” düzenlenecek" dedi.

Voleybol aday kursuna 19 - 30 yaş arası ve en az lise mezunu olan adayların katılabileceğini ifade eden Topal, başvuru yapacak olan kişilerle bir toplantı yapılarak ayrıntılı bilgi verileceğini aktardı.

Topal, ayrıca 'Voleybol Aday Hakemliği Kursu'na başvuru yapmak isteyenlerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.