Topuzoğlu: “Kalkanderespor'la hesabımız var”

BAL Ligi 1. Grup’ta lig liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu garantileyeceği maça çıkıyor.

Topuzoğlu: “Kalkanderespor'la hesabımız var”
Bayburt Postası - BAL Ligi 1. Grup’ta lig liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, lig bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu garantileyeceği maça çıkıyor. Geçtiğimiz yılın flaş ekiplerinden Kalkanderespor’u yarın evinde ağırlayacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor maçtan 1 puanla bile ayrılsa şampiyon olarak play-off maçlarına katılmaya hak kazanacak. 

Kalkanderespor maçı hazırlıklarını bugün son antremanla tamamlayan Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, ligdeki ilk mağlubiyeti Rize deplasmanında Kalkanderespor'dan aldıklarını hatırlatarak, “Kalkanderespor’la ilk devreden kalma bir hesabımız var, onu göreceğiz” dedi.

Kalkanderespor maçından 3 puanla ayrılıp geride kalan iki haftayı rahat geçirmek istediklerini söyleyen Topuzoğlu, “Ligi birinci bitirebilmek için  matematiksel olarak 1 puana ihtiyacımız var. Bu maça da hafta boyunca çok ciddi bir şekilde hazırlandık. Neticesinde de bu maçı kazanıp önümüzdeki 2 maçı rahat oynamak istiyoruz. Play-off hazırlıklarına da erken başlamak istiyoruz. Takımda her hangi bir eksiğimiz yok, tam kadroyuz. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. 3 puan almak için çıkıyoruz” diye konuştu.

Müsabakalar 13.30’da başlıyor

Öte yandan lig başından itibaren 12.30’da oynanan müsabakalar  yaz saati uygulaması ile birlikte 13.30’a kaydırıldı. BAL Ligi 1. Grup’ta saat 13.30’da başlayacak 24. Hafta takvimi ve puan durumu şöyle:

Bayburt İl Özel İdare - Kalkanderespor   
Çayelispor  - Arhavispor
Dersimspor - Karsspor   
Faroz Gençlik - Göle Belediyespor
Iğdır Gençlerbirliği - Yomraspor   
Arhavispor - Iğdır Gençlerbirliği   
Beşikdüzüspor - Çayelispor   



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.