Olimpik gururlarımız veda etti

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden olimpik gururlarımız Şipal kardeşler olimpiyatlara veda etti.

Olimpik gururlarımız veda etti
Bayburt Postası - 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda boks erkekler 75 kiloda mücadele eden milli sporcumuz Önder Şipal, ikinci maçında elendi. Hindistanlı Vikas Krishan’a  yenilen Şipal, kardeşi Onur Şipal’in ardından olimpiyatlara veda eden diğer bir isim oldu.

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde devam eden müsabakalarda, 69 kiloda ringe çıkan Onur Şipal şanssız bir şekilde ilk maçında elenmişti. İlk turunu geçen ve madalya hedefleyen Önder Şipal ise çeyrek finale yükselme mücadelesine çıktı. İlk raundda rakibine karşı 3 sayı farkla mağlup bitiren Şipal, ikinci ve üçüncü raundlarda sayı farkıyla üstünlük sağlayamadı. 30-27, 29-28, 29-28’lik skorlarla rakibine karşı üstünlük elde edemeyen Şipal, maçı 3-0 kaybetti.

Türk boks tarihinde ilk kez iki kardeşin birlikte katıldığı olimpiyatlardan madalya hedefleyen Türk Milli Boks Takımı’nın yıldızları olimpik sporcularımız Önder Şipal ve Onur Şipal kardeşler Milli Takım Antrenörü Seyfullah Dumlupınar’la birlikte Bayburt için gurur kaynağı oldular.

Şipal Kardeşlerden PTT'ye özel teşekkür

Öte yandan Rio Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil eden Onur ve Önder Şipal kardeşler sponsorları PTT Genel Müdürlüğü'ne de özel teşekkür ettiler.

Spor yaşamları boyunca kendilerine sürekli destek sunan ve Rio Olimpiyat Oyunları'nda da sponsorluklarını üstlenen PTT'ye teşekkür eden Şipal kardeşler, genel müdür Kenan Bozgeyik ve genel müdür yardımcısı Gürbüz Akbulut'a özel teşekkür ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.