Namağlup lidere genç takımdan çelme

Bayburt Amatör Lig'de 7. hafta mücadeleleri sona erdi.

Namağlup lidere genç takımdan çelme
Bayburt Postası - Bayburt Amatör Lig'de 7. hafta mücadeleleri sona erdi. Haftanın sürprizini ise genç kadrosuyla ligde mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yaptı. Ligin 13 puanlı namağlup takımı Konursuspor'la karşılaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor lider Konursuspor'a ilk mağlubiyetini yaşattı.

Sentetik Çim Saha'da saat 10.00'da başlayan haftanın ilk maçında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ile Konursuspor karşı karşıya geldi. Geride kalan 6 haftada 4 galibiyet ve 1 beraberlikle lig lideri olan Konursupor maçta ilk golü bulan taraf oldu. 35. dakikada Konursupor'u öne geçiren golü Okay kaydetti.

İlk yarısı 1-0 Konursuspor'un üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısında daha iyi bir futbolla sahada olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 10 dakika içerisinde bulduğu 2 golle lider Konursuspor'a ilk mağlubiyetini yaşattı. Ligin en genç kadrosuna sahip olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'a galibiyeti getiren golleri 58. dakikada Serhat ve 68. dakikada Enes kaydetti. Karşılaşma 2-1 sona erdi.

Mutluspor ilk galibiyetini farklı aldı

Haftanın saat 12.00'de başlayan ikinci maçında ise Telekomspor ile Mutluspor karşılaştı. Zaman zaman gergin anların yaşandığı maçı Mutluspor 3-0 gibi net bir skorla kazandı. Ligde 1 puanla son sırada bulunan Mutluspor aldığı ilk galibiyetle son sıradan kurtardı. 8 puana sahip olan Arpalıspor ise haftayı bay olarak geçirdi. 

Ligde 8. hafta programı ve puan durumu şöyle:

Mutluspor- Bayburt Grup Özel İdarespor
Konursupor - Arpalıspor
Telekomspor (bay)




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.