Lideri devirmek zorunda!

Ligde işini zora sokan ve küme düşme hattına yaklaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, lider Anadolu Üsküdar 1908'i devirmek zorunda.

Lideri devirmek zorunda!
 Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, işi zora soktu. Geçtiğimiz hafta Silivrispor deplasmanında öne geçtiği karşılaşmada galibiyeti koruyamayan ve son dakikalarda gelen golle sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılan temsilcimizin ligdeki durumu kritik hale geldi. 

Spor Toto 3. Lig'de 2014-2015 sezonunun bitimine 3 hafta kaldı. Her hafta sürpriz sonuçların alındığı 3. Lig 3. Grup’ta 3 hafta öncesine kadar play-off iddiasını sürdüren Bayburt Grup 3 haftalık galibiyet serisinden sonra 3 hafta üst üste mağlup olmaktan kurtulamadı. Ankara Demirspor, Erzurumspor ve Silivrispor karşısında puan alamayan temsilcimiz küme düşme sinyalleri verdi.  

Fikstür avantajına ve rakiplerin sürpriz puan kayıplarına rağmen ligin ikinci yarısında fırsat tepen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, son 3 haftada üst üste gelen 3 mağlubiyetle düşme hattına yaklaştı. Ankara Demirspor deplasmanında play-offa kalma şansını büyük ölçüde yitiren temsilcimiz, son 3 haftada ligin son sırasında yer alan takımların kazanmasıyla bir anda küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Ligde 38 puanla 12. sırada bulunan temsilcimizi aynı puana sahip Erzin Belediyespor takip ediyor. Temsilcimiz 32. hafta lider Anadolu Üsküdar 1908’i ağırlarken, Erzin Belediyespor da Erzurumspor’u ağırlayacak. 36 puanla 14. sırada bulunan Etimesgut Belediyespor şampiyonluk iddiasını sürdüren Sakaryaspor'a karşı, 34 puanla 14. sırada bulunan Balçova Yaşamspor da, matematiksel olarak play-off iddiasını sürdüren Orhangazispor’a karşısında puan arayacak.

Haftanın en rahat maçına düşme hattında bulunan 34 puanlı Kayseri Şekerspor çıkacak. Rakibi ligden düşmesi kesinleşen İstanbul Güngörenspor. 34 puanlı diğer takım Bergama Belediyespor ise, Van BBSK karşısında mutlak galibiyet arayacak.  

Bayburt Grup, sürprize yer vermemek için bu hafta lider Anadolu Üsküdar karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak zorunda. Aksi durumda diğer takımların alacağı puanlara göre ligde kalma mücadelesini sürdürecek.

Karşılaşmanın saati değişti

Temsilcimiz ligin 32. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde lider durumda olan Anadolu Üsküdar 1908'le Gençosman'da karşılaşacak. 26 Nisan Pazar günü oynanacak karşılaşmanın saati öne alındı. Daha önce 13.30’da başlayacağı açıklanan maçın saati TFF tarafından 11.00 olarak değiştirildi.

32. hafta programı ve puan durumu şöyle:

11:00 / Bayburt Grup Özel İdare - Anadolu Üsküdar 1908
15:30 / Ankara Demirspor - Silivrispor
15:30 / Bergama Belediyespor - Van BBSK
15:30 / Beylerbeyi - Sandıklıspor
15:30 / Erzin Belediyespor - BB Erzurumspor
15:30 / Etimesgut Belediyespor - Sakaryaspor
15:30 / İstanbul Güngörenspor - Kayseri Şekerspor
15:30 / Kahramanmaraş BBSK - Ayvalıkgücü Belediyespor
15:30 / Orhangazispor - Balçova Yaşamspor


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taraftar 9 yıl önce

şu maçı alalım da bari yine cıngar cıkmasın.....sezonu en azından stretsiz bitirelimm

Avatar
bayburt 9 yıl önce

miting var diye öne alınmış tff ne kadar adi̇l deği̇lmi̇ bahçeli̇ gelse tam o saate alirlardi mi̇ti̇ng saati̇ne alinirdi i̇nanin