Konursuspor farklı mağlup: 90'dan sonra dağıldı

Bayburt’tan Konursuspor’un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 2015 -2016 sezonu başladı.

Konursuspor farklı mağlup: 90'dan sonra dağıldı
Bayburt Postası - Bayburt’tan Konursuspor’un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 2015 -2016 sezonu başladı. Temsilcimiz, sezonun ilk haftasında Trabzon deplasmanında Zağnosspor’la karşılaştı.

Saat 14.00’da başlayan karşılaşmayı hakem Murat Göze yönetti. Karşılaşmada ilk gol ev sahibi ekipten geldi. Maçın 35. dakikasında bir pozisyon sonrası hakem Murat Göze penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Doğukan Bayraktutar takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda beraberlik golü için etkili olmaya çalışan Konursuspor aradığı golü 66'da buldu. Salih Kaan'la skoru 1-1'e getiren temsilcimiz 75'te tekrar geriye düştü. Kendisinin ve takımının ikinci golünü atan Zağnosspor'lu Doğukan Bayraktutar skoru 2-1 yaptı. Temsilcimiz bu golden sonra beraberlik için rakip yarı alanına tekrar yüklendi. Gol aradığı dakikalarda kalesinde bir gol daha gören Konursuspor, 90. dakikadan sonra adeta dağıldı. Cumali Bulut, Tolga Topal ve Tugay Tiryaki'nin peş peşe attığı gollerle bir anda 4 farklı geriye düşen temsilcimiz karşılaşmadan 5-1 mağlup ayrıldı.

Ev sahibi takım Zağnosspor bu galibiyetle ilk hafta evinde kazanan tek takım olurken, diğer karşılaşmalarda konuk takımların tamamı puanla ayrıldı.

Temsilcimiz 2. Hafta maçında bir başka Trabzon takımı Trabzon Kanuni FK’yı ağırlayacak. 4 Ekim 2015 Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 14.00 olarak açıklandı.
BAL 3. Grup’ta alınan haftanın sonuçları şöyle:

Tercan 17 Şubat - Iğdır Aras: 1-3
Çayelispor – Ardeşenspor: 1-1
Arhavispor – Maçkaspor: 2-3
Trabzon Kanuni FK - Sarıkamış Bld.: 1-1
Zağnosspor – Konursuspor: 5-1
Aşkale Bld - Araklı Karadere SK: 0-3 (Hükmen)
Serhat Ardahan – Gümüşhane Telekomspor (Ertelendi)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.