İl Özel İdarespor ümit verdi

Bayburtspor gibi ilk ciddi sınavını veren diğer bir takımımızda İl Özel İdarespor’du. Son dört yılın şampiyon takımı İl Özel İdarespor, sezona genç bir ekiple girmeyi hedeflemiş ve çalışmalarını bu doğrultuda yürütmüştü. Gençosman Stadyumunda Trabzonspor Altyapı takımını ağırlayan İl Özel İdarespor maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Genç futbolcularla oynadığı bu ilk karşılaşmadan mağlup ayrılan İl Özel İdarespor, ortaya koyduğu futbolla bu yıl oynanacak Amatör Lig’de yine iddialı olacağının sinyallerini verdi.  

İl Özel İdarespor ümit verdi

İl Özel İdarespor ümit verdi...Bayburtspor gibi ilk ciddi sınavını veren diğer bir takımımızda İl Özel İdarespor’du. Son dört yılın şampiyon takımı İl Özel İdarespor, sezona genç bir ekiple girmeyi hedeflemiş ve çalışmalarını bu doğrultuda yürütmüştü. Gençosman Stadyumunda Trabzonspor Altyapı takımını ağırlayan İl Özel İdarespor maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Genç futbolcularla oynadığı bu ilk karşılaşmadan mağlup ayrılan İl Özel İdarespor, ortaya koyduğu futbolla bu yıl oynanacak Amatör Lig’de yine iddialı olacağının sinyallerini verdi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.