Hakan Çiğdem’den Türkiye üçüncülüğü

Tuğra Boks Spor Kulübü sporcusu Hakan Çiğdem, Türkiye Şampiyonası’ndan bronz madalya ile döndü.

Hakan Çiğdem’den Türkiye üçüncülüğü
Bayburt Postası - Tuğra Boks Spor Kulübü sporcusu Hakan Çiğdem, Türkiye Şampiyonası’ndan bronz madalya ile döndü. Bayburt adına ringe çıkan Çiğdem, 56 kilo mücadelesinde geçen senenin Türkiye Şampiyonu olan İbrahim Gökçek’e sayı ile yenilerek Türkiye üçüncüsü oldu.

19-24 Aralık 2016 tarihlerinde Bursa'da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 56 kiloda Bayburt adına ringe çıkan Hakan Çiğdem Türkiye üçüncüsü olurken, Tuğra Boks Spor Kulübü’nün bir diğer sporcusu Muhammet Paşaoğlu ise sakatlığı nedeniyle turnuvaya devam edemedi. 

Minikler ve yıldızlarda Türkiye Şampiyonlukları bulunan ve 3 yıldır büyüklerde ringe çıkan Hakan Çiğdem’in ve sakatlığı nedeniyle şampiyonaya erken veda eden Muhammet Paşaoğlu’nun Türk Milli Takım kadrosunda yer aldıklarını söyleyen antrenör Bekir Paşaoğlu, her iki boksörün de Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına katılabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yunus emre 7 yıl önce

helal olsun Tuğra Boks Spor kulübüne Dev Kulüplerin yarıştığı turnuvada dereceye giren sporcular yetiştirmiş. Emeği geçen herkese teşekkürler.