Gençosman şenleniyor, taraftar havaya giriyor

YORUM HABER -  Lig başlamadan önce yaptığımız tüm haberlerde şunu vurguladık: Tribünlere gitmezsek, lig yine tatsız geçecek… Kulüplerimizin ve sporcularımızın havaya girmesi, hafta sonlarını şölene çevirmesi için bunu ancak, “bizler yani taraftarlar sağlayabiliriz” demiştik… Sanki küçük bir kıpırdama, küçük bir kıvılcım çaktı tribünlerde… Atkılar, formalar, davullar çıktı ortaya… Tozları alındı… Daha bunlar bir şey değil! Ne formalar, ne bayraklar var henüz ortaya çıkmamış… Ama çıkacak… Gençosman daha da şenlenecek… Ve taraftar isterse, ateşlerse, bu ligden bir takım, bu yıl veya bir sonraki yıl 3. lige çıkacak. Sahi; komşu illere gitmeyeli, komşu illeri Bayburt’ta misafir etmeyeli kaç yıl geçti?

Gençosman şenleniyor, taraftar havaya giriyor

Gençosman şenleniyor, taraftar havaya giriyorYORUM HABER -  Lig başlamadan önce yaptığımız tüm haberlerde şunu vurguladık: Tribünlere gitmezsek, lig yine tatsız geçecek… Kulüplerimizin ve sporcularımızın havaya girmesi, hafta sonlarını şölene çevirmesi için bunu ancak, “bizler yani taraftarlar sağlayabiliriz” demiştik… Sanki küçük bir kıpırdama, küçük bir kıvılcım çaktı tribünlerde… Atkılar, formalar, davullar çıktı ortaya… Tozları alındı… Daha bunlar bir şey değil! Ne formalar, ne bayraklar var henüz ortaya çıkmamış… Ama çıkacak… Gençosman daha da şenlenecek… Ve taraftar isterse, ateşlerse, bu ligden bir takım, bu yıl veya bir sonraki yıl 3. lige çıkacak. Sahi; komşu illere gitmeyeli, komşu illeri Bayburt’ta misafir etmeyeli kaç yıl geçti?

Kulüplerimiz formalarını hazırlamalı, satışa sunmalı… Taraftarlar sahiplenmeli bu ürünleri… Hafta sonlarına organize olmalı… Mesela, Bayburtspor’un resmi web sitesi hazırlanıyor. Resmi site aracılığıyla Bayburtspor formaları, atkı ve bayrakları satışa çıkarılacak. Özel İdarespor’un da olmalı, Konursu’nun, Demirözü’nün, Arpalı’nın, Aydıntepe’nin ve hepsininde…  

Sporu ve futbolu, kendi içimizde birbirimizi kırmadan, adil ve anlayışlı bir şekilde devam ettirip, güçlendirdiğimizde “11 kişinin peşinden koştuğu top” ilimize çok şey kazandıracaktır.

Bu hafta sonu tribünler beğenildi ama hala Gençosman Stadyumu’nda kuyruğa giren görülmedi! O biletli/beleşçi kuyruklar; köftecilerin, limonatacıların, mısırcıların arasında uzadıkça takımlarımızın boyu daha da uzayacaktır.

EDİTÖR: 2 Yıl içerisinde tüm Türkiye Sivas’ı konuştu. Eskişehirspor, Eskişehirli olmayan üniversite öğrencilerinin oluşturduğu taraftar grubu ile her hafta kendinden bahsettiriyor. “Es es”lerin bir benzeri Bayburt Üniversitesi’nden çıkabilir mi?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.