Gençosman'da sürpriz yok

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 34 haftalık periyot tamamlandı.

Gençosman'da sürpriz yok
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 34 haftalık periyot tamamlandı. Son haftalarda ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ligin son maçında Kayseri Şekerspor'u ağırladı. 90 dakikası 0-0 beraberlikle sonuçlanan maç sonunda temsilcimiz 42 puanla ligi 10. sırada tamamlarken, Kayseri Şekerspor ise ligden düşen 3 takımdan biri oldu.  


Gençosman Stadyumu'nda saat 15.30'da başlayan maçı Emre Malok, Süleyman Yavaşoğlu, Barış Çardaklı üçlüsü yönetti. Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği maça etkili başlayan temsilcimiz ilk dakikalarda Emre Özivgen ve Anıl Gir'le girdiği pozisyonlarda etkili olamadı. Daha çok orta saha mücadelesine sahne olan maçın 41. dakikasında Hayri Mert Yomralıoğlu'nun vuruşu direkten döndü. Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.
 
Maçın ikinci yarısında da rakibe oranla daha iyi bir futbol sergileyen temsilcimiz 63. dakikada Orçun'la net gol pozisyonuna girdi. Orçun'un kafa vuruşunu rakip kaleci çıkardı. Maçın sonlarına doğru Kayseri Şekerspor'un girdiği gol pozisyonları da sonuçsuz kaldı. Maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Bayburt taraftarı teselli etti

Maç sonunda ligden düşmesi kesinleşen Kayseri Şekerspor'lu oyuncular göz yaşlarına hakim olamadı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'lu futbolcuları rakip oyuncuları teselli ederken, Bayburt taraftarı da Kayseri Şekerspor lehine tezahürat attı. 

Şampiyon Anadolu Üsküdar 

Öte yandan temsilcimiz Bayburt Grup Özel Gençlikspor'un play-off hedefiyle başlayıp, son haftalarda aldığı puanlarla kalabildiği 3. Lig 3. Grup'ta Anadolu Üsküdar 1908 şampiyon oldu. Ankara Demirspor, Sakaryaspor, Erzurumspor ve Silivrispor ise 2. Lig'e yükselecek son 3 takımın belirleneceği play-off müsabakalarına katılım hakkı elde etti. Ligden düşen Balçova Yaşmaspor, Kayseri Şekerspor ve İstanbul Güngörenspor ise önümüzdeki yıl BAL Ligi'nde mücedele edecek. 

34. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle: 

Bayburt Grup Özel İdare - Kayseri Şekerspor: 0-0
Beylerbeyi - Bergama Belediyespor: 2-2
BB Erzurumspor - Anadolu Üsküdar 1908: 5-1
Etimesgut Belediyespor - Van BBSK: 2-1
Ankara Demirspor - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1-1
Kahramanmaraş BBSK - Balçova Yaşamspor: 5-1
İstanbul Güngörenspor - Sandıklıspor: 2-2
Orhangazispor - Sakaryaspor: 0-0
Erzin Belediyespor - Silivrispor: 1-1


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 9 yıl önce

Geçen hafta kazanılan ayvalık maçı ne kadar önemli bir üç puan olduğunu şimdi daha iyi anladım

Avatar
Bir 9 yıl önce

Tebrikler seneye daha iyi olur inşAllah