Bundesliga mı daha heyecanlı, yoksa Konursuliga mı?

Yaz bitmeden bir Futbol turnuvası haberide Almanya’da yaşayan Bayburtlu hemşerilerimizden geldi. Her yıl organize edildiği açıklanan Konursulular Futbol Turnuvası, bu yıl Bielefeld ilinde gerçekleştirildi. Bielefeld, Stuttgart, Heibronn ve Köln’de yaşayan Konursulular tarafından kurulan 4 takım Almanya’da Konursu ve de dolayısıyla Bayburt rüzgarı estirdi. Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga’yı unutturan organizasyon, “yeni heyecan Konursuliga” dedirtti.  

Bundesliga mı daha heyecanlı, yoksa Konursuliga mı?

Bundesliga mı daha heyecanlı, yoksa Konursuliga mı?Yaz bitmeden bir Futbol turnuvası haberide Almanya’da yaşayan Bayburtlu hemşerilerimizden geldi. Her yıl organize edildiği açıklanan Konursulular Futbol Turnuvası, bu yıl Bielefeld ilinde gerçekleştirildi. Bielefeld, Stuttgart, Heibronn ve Köln’de yaşayan Konursulular tarafından kurulan 4 takım Almanya’da Konursu ve de dolayısıyla Bayburt rüzgarı estirdi. Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga’yı unutturan organizasyon, “yeni heyecan Konursuliga” dedirtti.  

Yaşar ve Sedat Köklüce’nin organizasyonuyla gerçekleşen turnuva, dostluk ve kardeşlik çerçevesinde oynanan maçların ardından kupa töreni ile son buldu. Turnuvanın birincisi ev sahibi olan Bielefeld oldu. Köln ikinci, Heilbronn üçüncü, Stuttgart’ta oturan Konursuluların kurduğu takım ise turnuvanın dördüncüsü oldu.

Turnuva sonrasında bir yemekte buluşan Konursuluların, birlikte ve beraber olmanın keyfini doyasıya yaşadığı gözlendi.

EDİTÖR: Turnuvanın detaylarını ve fotoğraflarını Almanya'dan bizlere ulaştıran Timur Güzel'e teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.