Bayburtspor, küllerinden doğabilecek mi?

Bayburt Postası - Son yıllarda tabelasında “kaderine terk edilmiştir” yazan güzide takımımız Bayburtspor, önceki hafta sessiz sedasız yapılan kongreyle yeni başkan ve yönetime kavuştu. Sessiz sedasız göreve gelen yeni yönetim, kulübü devraldığı günün hemen ardından çalışmalara başlamış, kulüp lokalinin kapılarını açarak en azından Bayburtspor’un yaşadığına dair ilk ipuçlarını vermişti. Önceki akşam Bayburt’ta spor faaliyetleri yürüten diğer kulüp temsilcileri ve basın mensuplarını yemeğe davet etti. Bayburtspor’un yeni Başkanı Eyüp İşaşır ve yeni yönetim kurulu üyelerinin tamamının hazır bulunduğu akşam yemeğinin ana konusu Bayburtspor’un geleceğe dair hedefleriydi.

Bayburtspor, küllerinden doğabilecek mi?

Bayburtspor, küllerinden doğabilecek mi?Bayburt Postası - Son yıllarda tabelasında “kaderine terk edilmiştir” yazan güzide takımımız Bayburtspor, önceki hafta sessiz sedasız yapılan kongreyle yeni başkan ve yönetime kavuştu. Sessiz sedasız göreve gelen yeni yönetim, kulübü devraldığı günün hemen ardından çalışmalara başlamış, kulüp lokalinin kapılarını açarak en azından Bayburtspor’un yaşadığına dair ilk ipuçlarını vermişti. Önceki akşam Bayburt’ta spor faaliyetleri yürüten diğer kulüp temsilcileri ve basın mensuplarını yemeğe davet etti. Bayburtspor’un yeni Başkanı Eyüp İşaşır ve yeni yönetim kurulu üyelerinin tamamının hazır bulunduğu akşam yemeğinin ana konusu Bayburtspor’un geleceğe dair hedefleriydi.

 

Yemeğin ardından basın mensupları ile kulüp lokalinde buluşan Bayburtspor Kulüp Başkanı Eyüp İşaşır, bazı açıklamalarda bulundu. Buluşmada İl Özel İdarespor, Telekom ve Arpalıspor kulüplerinin temsilcileride hazır bulundu.

Eyüp İşaşırBayburtspor’u hak ettiği yere getirmek için göreve talip olduklarını ve bu hedefe Bayburt halkının desteğiyle ulaşabileceklerini söyleyen İşaşır, bu konuda Bayburt’ta faaliyet gösteren diğer kulüplere de çağrıda bulunduğunu açıkladı. Bayburtspor’un yeni kulüp lokalinin sadece Bayburtspor’un değil Bayburt’taki tüm takımların ortak malı olduğunu da vurgulayan İşaşır, başarının ancak birliktelikle sağlanacağını söyledi.

Eyüp İşaşır, özetle şunları söyledi:

“Bayburt Amatör Lig’de mücadele edecek olan 10 spor kulübünün hocalarını kendi hocamız gibi görüyoruz, futbolcularını da kendi futbolcumuz gibi görüyoruz. Aynı şekilde idarecilerini de kendi idarecimiz sayıyoruz. İnşallah hepsiyle omuz omuza başarıyı yakalayacağız. Diğer kulüplerimizle koordinasyon içerisinde çalışacağız. Hepsinin fikirlerini alacağız. Hedefimiz kesinlikle Bayburt’ta mücadele değil, birlikteliği yakalayarak dışarıda başarıyı sağlamak. Profesyonel ligi ve daha üstünü hedefliyoruz. Bunun içinde bütün kulüplerin desteğini istiyoruz ve yanımızda görmek istiyoruz.”

Sessiz sedasız göreve gelen yeni yönetim, kulübü devraldığı günün hemen ardından çalışmalara başladı...Bayburtspor’un yeni yönetimi alışagelmiş yönetimlerin dışında, geçmişte sporla ilgilenmiş kalabalık bir listeden oluşuyor. İşte o isimler:

Mehmet Kavi, Mahmut Orun, Hakan Kobal, Ferit Çağ, Mehmet Sezer, İbrahim Pekmezci, Recep Gümüşhaneli, İsmail Gülhan, Enis Arslan, Serkan Pekmezci, Serkan Sekmenli, Halis Saka, Zülküf Kocabey, Tarhan Taner, Fatih Özcan, Adem Tekdemir, Mustafa Akbaş, Recep Akbaş, İsmet Çakal, Cihat Canmemiş, Sadettin Aker, Muammer Özer, Mehmet Özdemir, Orhan Gürbüz, Salih Vesioğlu, Kemal Yakut, Tevhit Köroğlu, Kenan Emir, Fatih Kırali, Sinan Coşar, Necmi Öztürk, Yaşar Kobal, Mete Emir, Ersoy Büyükhan, Muammer Kobal, Selvet Duman, Kurban Haşlak, Mustafa Develi, Sadettin Kobal, Recep Cibali, A. Haydar Karabacak, Ekrem Kırali, Cihan Öztürk, Metin Bulunmaz, Savaş Çelebi, Nurettin Koçoğlu, Muhammet Bilici, Ekrem Zan, Ekrem Hatipoğlu, Zülkarni Özbek, Süleyman Ağın, Recep Ağın, Yaşar Güneş ve Fatih Kobal.

 

 Bayburtspor’u hak ettiği yere getirmek için göreve talip olduklarını ve bu hedefe Bayburt halkının desteğiyle ulaşabileceklerini söyleyen İşaşır, bu konuda Bayburt’ta faaliyet gösteren diğer kulüplere de çağrıda bulunduğunu açıkladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.