Bayburt Özel İdarespor destek bekliyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta lig performansı açısından çok iyi, ekonomik anlamda ise sıkıntılı günler geçiren Bayburt Özel İdarespor, Bayburtlular'ın desteklerini bekliyor.

Bayburt Özel İdarespor destek bekliyor
Bayburt Postası - Kulüp Başkanı Şemsettin Çalışkan, yayınladığı yazılı açıklamada, yakın bir zaman öncesinde başlatılan SMS kampanyasına destek istedi. 

İşte o açıklama: 

"Değerli Bayburtlular

Lig’in 5.ci haftası göreve getirdiğimiz Bülent Demirkanlı hocamız ile kurduğumuz hayaller ve sizlerden aldığımız sonsuz güç ile yepyeni bir yolculuğa umutla merhaba dedik.

Bu yola çıktığımız ilk günden itibaren sevgi, saygı ve aidiyet duygularıyla bize inanarak yanımızda olan üyelerimiz ve kulübümüze destek vererek ben ve arkadaşlarımı, bu onurlu göreve layık gören tüm Bayburt Özel İdare Sporlulara sonsuz şükranlarımı sunarım.

Yaşanan Başkan değişikliği ardından Akhisar spor maçı sonrası Bayburt Özel İdare Spor Kulübü Başkan ve Yönetim Kurulu toplanıp; ilk icraat olarak Bülent Demirkanlı’yı ekibi ile birlikte göreve getirmek ve ayrıca Kulübümüzün içinde bulunduğu finansal durumu tespit etmek olmuştur. Kulübümüzün içinde bulunduğu sıkıntılı mali durumu çözümlemek adına önceliklerimizi belirledik. Bu bağlamda gelirlerimizi artırmak için sponsor bulma çalışmalarına öncelik verdik. Ayrıca yurt içi ve yurt dışında bulunan tüm Bayburtlu hemşehrilerimizin kulübe destek vermelerinin yolunu açmak için SMS ile bağış’ta bulunma kampanyasını başlattık.

Tüm operatörlerden 6990’a bağış yazıp SMS göndererek tüm hemşehrilerimiz kulübümüze destekte bulunabilirler.

Sevgili Bayburtlular

Bizler Bayburt Özel İdare Sporumuzun başarılı olabilmesi için planlı bir şekilde çalışırken sizlerin eşsiz desteği yine en büyük gücümüz, motivasyonumuz olacaktır. Hep birlikte yürüyeceğimiz bu yolda Bayburt Özel İdare Sporumuzu teknik ekip ve futbolcularımızı elimizden geldiğince destekleyelim, sezon boyunca formamızın yanında, omuz omuza mücadele ederek Bayburt Özel İdare Sporumuzun eşsiz potansiyelini hep birlikte ortaya koyalım.

Son olarak Kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları aşmak için yurt içi ve yurt dışında yaşayan tüm Bayburtlu hemşehrilerimiz’den desteklerini bekliyoruz. Saygılarımla...

Bayburt Özel İdare Spor Kulüp Başkanı
Şemsettin Çalışkan"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin 4 yıl önce

Forma sponsoru bulunmalı.