Bayburt Grup, evinde kayıp!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup 10. hafta maçında Bergama Belediyespor'u ağırlayan Bayburt Grup, hayal kırıklığı yaşattı.

Bayburt Grup, evinde kayıp!
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup 10. hafta maçında Bergama Belediyespor'u ağırlayan Bayburt Grup, hayal kırıklığı yaşattı. Ligde üst sıraları hedefleyen ve sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Bayburt Grup, ligin güçlü ekiplerinden Bergama Belediyespor'a boyun eğdi. Bergama Belediyespor'un maçın ilk dakikalarında bulduğu gol 90 dakikanın da skoru oldu.   



Gençosman Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan maçı Tayfur Özkan, Oğuz Kaan Çalışır ve Tunay Ateş yönetti. Ligin güçlü ekiplerinden Bergama karşısında ilk dakikalarda oyun kurmakta zorlanan Bayburt Grup, 6. Dakikada yenik duruma düştü. Soldan yapılan ortada ceza sahasında boş kalan Berkant kafayla topu filelerle buluşturdu.

Golün ardından daha toplu bir görünüm çizen Bayburt Grup, 18. Dakikada Uğur Karakaoç’la gole çok yaklaştı. Rakip oyuncuyu geçerek ceza sahası içerisine giren Uğur Karakoç’un vuruşunu Bergama kalecisi Salih çıkardı. Geride kalan dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Bayburt Grup, gol yollarında etkili olamadı. İlk yarı Bergama Belediyespor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İki pozisyon, iki penaltı beklentisi

Maçın ikinci yarısı daha çok orta saha mücadelesiyle geçti. 50. Dakikada İbrahim Kongur'un ceza sahası içinde rakip oyuncu tarafından düşürüldü. Bayburt Grup teknik heyetinin ve taraftarların penaltı diye ayağa kalktığı pozisyonda maçın hakemi oyunu devam ettirdi.

90. dakikada yaşanan bir diğer pozisyonda ise taraftarlar rakip oyuncunun ceza sahası çizgisinde topa elle müdahale ettiği iddiasıyla ayağa kalkarken, maçın hakemi pozisyonun ceza sahası dışında olduğu yönünde kararıyla serbest vuruşu gösterdi. Serbest vuruşu Hayri Mert Yomralıoğlu kullandı. Kaleci Salih, uzak köşeye giden topu güçlükle çıkardı. 90. dakika Bergama Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.   

Maç sonunda Bayburt Grup Özel İdareli bazı futbolcular hakeme tepki gösterirken, bir grup taraftar ise 'hoca istifa' diye bağırdı.

Ligde 10. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Bergama Belediyespor: 0-1
Çorum Belediyespor - Kastamonuspor 1966: 0-1
Niğde Belediyespor - Çine Madranspor: 4-3
Beylerbeyispor - Sandıklıspor: 2-0
Gölcükspor - Batman Petrolspor: 1-1
Darıca Gençlerbirliği - Çatalcaspor: 3-4
Dersimspor - Tavşanlı Linyitspor: 2-2
Körfez İskenderunspor - Dardanelspor: 2-0
Erzincanspor - Van BBSK: 3-2

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaledeki tek çini 9 yıl önce

Eskiden Gencosman Stadına takımlar gelmekten korkardi. Şimdi yol geçen hanı olmus, sahanın bütün ürkütücülüğü, ruhu gitmiş. Tribünün bos alanlarını bayraklarla donatalim, giriş kapisindan itibaren gelen takımı urkutecek çözümler bulalım. Hocamiz iyi, tecrübeli ama Takimda ruh yokkk. Hocam ruhsuzlarda ısrar etme birak kadrodışı. Gs den aldiklarimizi oynat,güven artik. Revizyon sart be hocam. Playoff sansimiz ve arzumuz son haftaya kadar sürecek

Avatar
murat ali 9 yıl önce

hocaya la yollar ayrıldı ama cozum degılkı takım koşmuyo mucadele etmıyo takımda forvet yok bıse yok takım kurulamamış..

Avatar
ferdi 9 yıl önce

yediğimiz 9 golle ligin en az gol yiyen ekiplerindeniz.en büyük sıkıntı forvet hattında. grubun en az gol atan takımıyız. çok iyi bir forvet alınırsa üst sıraları zorlarız.