Bayburt Grup, 3 isimle daha anlaştı

Sezona üstüste aldığı iki galibiyet ve 6 puanla girerek, liderlik koltuğuna oturan Bayburt Grup, transferin son gününe 3 imza sığdırdı.

Bayburt Grup, 3 isimle daha anlaştı
Bayburt Postası - Sezona üstüste aldığı iki galibiyet ve 6 puanla girerek, liderlik koltuğuna oturan Bayburt Grup, transferin son gününe 3 imza sığdırdı.

Daha önce Galatasaray U21 santforu Serdar Demir ile anlaşan Bayburt Grup, bugün de aynı takımdan sol açık Samet Orhan'a imza attırdı. Transferin bitmesine saatler kala atılan diğer imzalar ise Konyaspor'dan stoper Ömer Esenkaya ve Menemenspor'dan sol bek Selçuk Çalışır oldu. 

Bayburt Grup'un en çok istediği isimlerden biri olan ve Kartalspor'dan kiralamaya çalıştığı santrafor Yasin Abdioğlu transferi ise son anda çıkan sorunlar nedeniyle gerçekleşmedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.