Bay Arena'da 'hemşehri' desteği

Dünya futbolunda adından söz ettirmeye devam eden Hakan Çalhanoğlu’na Alman taraftarları kadar Türk taraftarları da yakın ilgi gösteriyor.

Bay Arena'da 'hemşehri' desteği
Bayburt Postası - Dünya futbolunda adından söz ettirmeye devam eden Hakan Çalhanoğlu’na Alman taraftarları kadar Türk taraftarları da yakın ilgi gösteriyor.

Bundesliga’da frikikten attığı gollerle Alman spor severlerin hayranlığını kazanan milli sporcu Hakan Çalhanoğlu’na özel bir ilgi var. Bayer Leverkusen’de Alman taraftarların en çok güvendiği isimlerden biri olan Hakan’a Türk taraftarları da sevgi gösterisinde bulunuyor. Ona destek veren Türk taraftarlar arasında şüphesiz hemşehrileri de var.

Geçtiğimiz hafta 1-1 beraberlikle biten Bayer Leverkusen-Augsburg karşılaşmasını takip eden Bayburtlu bir grup sporseverin sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf dikkat çekti. Bayburtspor kaşkolüyle verdiği görüntüyle birlikte Bayer Leverkusen'in stadı Bay Arena'daki izlenimlerini de yansıtan Bayburtlu sporsever Mete Nuri Erkul,  Almanlar'ın Hakan’a olan tutkusunu anlattı. Maçta Hakan’ın penaltı kaçırmasına rağmen taraftarların olumsuz bir tepki vermediğini söyleyen Erkul, “Almanların bir Türk'e bu kadar hayranlık duymaları gurur verici. Top Hakan'ın ayağına geldiğinde heyecandan ölecek gibiler, belli ki Hakan takımın her şeyi. Penaltı kaçırsa bile seyirci problem yaratmıyor, hep ve tam destek veriyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.