Çalhanoğlu Ailesi Bayburt'ta

Türk Milli Takımı'nın yıldızları Hakan Çalhanoğlu ve Muhammet Çalhanoğlu Bayburt'ta.

Çalhanoğlu Ailesi Bayburt'ta
Bayburt Postası - Türk Milli Takımı'nın yıldızları Hakan Çalhanoğlu ve Muhammet Çalhanoğlu Bayburt'ta. Liglerin tatile girmesiyle birlikte ailece Bayburt'a gelen Hakan ve Muhammet Çalhanoğlu, babaları Hüseyin Çalhanoğlu ile birlikte memletine geldi.



1 Haziran'da toplanacak olan milli takım kampı öncesinde kısa süreli tatilini Bayburt'ta geçirmeye karar veren genç yıldız Hakan Çalhanoğlu ve kardeşi Muhammed Çalhanoğlu bir futbol müsabakasının sürpriz davetlisi oldu. Ayağının tozuyla geldiği Bayburt'ta bugün oynanan kurumlar arası futbol turnuvasının final mücadelesini izleyen her iki milli futbolcu kardeşlere ilgi büyüktü. Maç öncesi taraftarların fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği Çalhanoğlu kardeşler, Bayburt'ta olmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Tüm akrabalarının Bayburt'ta olduğunu ve her yıl olduğu gibi bu yılda tatillerini Bayburt'ta geçirmekten mutlu olduklarını söyleyen Hüseyin Çalhanoğlu, "Bayburt olsun, köyümüz Konursu olsun bizim her şeyimiz. Ailemin tamamı orada. Çocuklarım da Bayburt kültürü ile büyüdüler ve her zaman da memleketleri gurur duydular" dedi.

"Bayburt'ta olmak büyük bir keyif"

Bayburt'ta olmaktan büyük keyif aldığını söyleyen Hakan Çalhanoğlu ise, "Biz memleketimiz Bayburt'u, Bayburt halkı da bizi çok seviyor. Yaz tatillerin de burada olmaktan büyük keyif alıyorum. Dedem, babaannem, amcam tüm akrabalarım Konursu'da, onlarla buluşuyor hasret gideriyoruz" dedi.

"Kurukafalar Lokali'nin açılışını yapacağız"

1 Haziran'a kadar Bayburt'ta olduğunu ve sonrasında Milli Takım kampı için Bayburt'tan ayrılacağını söyleyen Hakan Çalhanoğlu, "Babam 15 Haziran'a kadar burada ama ben 1 Haziran'da Türk Milli Takım kampına katılmak için Bayburt'tan ayrılacağım. Konursu'da akrabalarımla  hasret gidereceğim. Pazar günü Bayburtspor taraftar grubu Kurukafalar Lokali'nin açılışını yapacağız" diye konuştu. 

Final maçının startını Çalhanoğlu kardeşler yaptı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 11 takımın mücadele ettiği kurumlar arası futbol turnuvasında bugün final maçı oynandı. Ticaret ve Sanayi Odası ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında oynanan final maçının startını Hakan Çalhanoğlu ve Muhammet Çalhanoğlu yaptı. Yarım saat üzerinden 2 devre halinde oynanan maçı Ticaret ve Sanayi Odası kazandı.

"Her yerde haberimiz çıkıyor ama memleket gazetesinin yeri başka"

Öte yandan gazetemize özel bir açıklamada bulunan baba Hüseyin Çalhanoğlu, Bayburt Postası'nda çıkan haberleri yakından takip ettiklerini söyledi. Hüseyin Çalhanoğlu, "Bir çok yerde haberimiz çıkıyor. Memleketimizin gazetesi Bayburt Postası'nda çıkan haberlerin yeri bir başka. Onun için yakından takip ediyorum ve yayın ekibinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.