Amatör takımlar hazırlıklarını sürdürüyor…

Bayburt Postası – Profesyonel ligde ekibi olamayan Bayburt, amatör ligde yer alan takımların karşılaşmaları bekleniyor. Lige iddialı hazırlanan takımlardan Belediyespor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bayburt Genç Osman Stadyumu’nda sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Belediyespor’un çalışmalarını izleyen Başkan H. Ali Polat, daha sonra bir süre teknik heyet ve futbolcularla sohbet etti. Belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını söyleyen H.Ali Polat, “Bayburt’ta faaliyet gösteren tüm spor kulüplerine imkanlarımız ölçüsünde destek vereceğiz” dedi.

Amatör takımlar hazırlıklarını sürdürüyor…

Amatör takımlar hazırlıklarını sürdürüyor…Bayburt Postası – Profesyonel ligde ekibi olamayan Bayburt, amatör ligde yer alan takımların karşılaşmaları bekleniyor. Lige iddialı hazırlanan takımlardan Belediyespor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bayburt Genç Osman Stadyumu’nda sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Belediyespor’un çalışmalarını izleyen Başkan H. Ali Polat, daha sonra bir süre teknik heyet ve futbolcularla sohbet etti. Belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını söyleyen H.Ali Polat, “Bayburt’ta faaliyet gösteren tüm spor kulüplerine imkanlarımız ölçüsünde destek vereceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.