'Aile ve Sosyal Politikalar'dan masa tenisi turnuvası

Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce personele yönelik masa tenisi turnuvası düzenlendi.

'Aile ve Sosyal Politikalar'dan masa tenisi turnuvası

Bayburt Postası - Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce personele yönelik masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde düzenlenen masa tenisi turnuvasında erkeklerde Ali Kaya, bayanlarda Eda Kumaş birinciliği elde ederek Fethiye'de düzenlenecek Türkiye şampiyonasında illerini temsil etmeye hak kazandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı 81 İl Taşra Teşkilatında görev yapan personeli kapsayan ve Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü ile Personel Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen “Personeller Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası” öncesinde İl birincilerini belirlemek üzere Bayburt İl Şampiyona müsabakaları tamamlandı.

Bayburt Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çok amaçlı salonunda düzenlenen turnuva çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuvada erkeklerde  Ali Kaya birinci,  Serhan Aşçı ikinci, İbrahim Kılıçoğlu üçüncü oldu. Bayanlarda ise Eda Kumaş birinci, Kübra Doğan ikinci, Hatice Mızıkacı üçüncü oldu.Turnuva sonunda İl Müdürü Kenan Eroğlu ve Spor Kulübü Şube Başkanı Hazar Altundaş tarafından dereceye girenlere Kupa ve tüm katılımcılara katılım belgesi verildi.

Bakanlık ile Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü’nün işbirliğiyle 2017 yılı Nisan ayı içerisinde 81 ilden il birincileri Muğla Fethiye'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında illerini temsil edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.