Sağlık çalışanlarına 'Yenidoğan Canlandırma' eğitimi

Bayburt 4 Nolu Aile Toplum Sağlığı merkezinde Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimini başarı ile tamamlayan sağlık personelleri için sertifika töreni düzenlendi.

Sağlık çalışanlarına 'Yenidoğan Canlandırma' eğitimi
Bayburt Postası - Bayburt 4 Nolu Aile Toplum Sağlığı merkezinde Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) eğitimini başarı ile tamamlayan sağlık personelleri için sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşan Bayburt Halk Sağlığı Müdürü Zülkarni Özbek, eğitimin yeni doğan ölümlerinin önüne geçilmesi adına önemli olduğunu vurgulayarak, şu açıklamayı yaptı:

"Program bugün itibariyle burada son buldu. Bu vesileyle 3 gün boyunca sizlere burada eğitimleriyle görselleriyle, esprileriyle katkı sunan başta eğitimcilere çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu eğitimi aldıktan sonra ilimizde yeni doğan ölümlerinin önüne geçebilirsek, bu ölümleri bir nebzede olsa azaltabilirsek bu bizim en büyük kazancımız olacak. Sertifika bu işte tabi ki çok önemli ama uygulayabilirlikte çok önemli. Sağlıkçı olduğumuz için bu tür hadisler başımıza muhakkak geçecek. Artık bu işi daha da bilinçli yapacağımıza inanıyorum. Ben tekrar bu eğitimin ilimize hayırlı olmasını diliyorum."

Eğitimi başarı ile tamamlayan il genelindeki sağlık personeline sertifikaları Halk Sağlığı Müdürü Zülkarni Özbek ve eğitimciler tarafından verildi.

Tören toplu fotoğraf çekilminin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.