AK Parti Demirözü Belediye Başkan Adayı Arslan Gürer

Uzun süredir merakla beklenen AK Parti’nin Demirözü adayı açıklandı.

AK Parti Demirözü Belediye Başkan Adayı Arslan Gürer
Bayburt Postası - AK Parti Demirözü Belediye Başkanlığı için Arslan Gürer’i aday gösterdi.  İki dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdüren  Selami Ersen ile mevcut ilçe başkanı Arslan Gürer arasındaki adaylık yarışında AK Parti Genel Merkezi Arslan Gürer’de karar kıldı.

Belediye Başkan adayı Arslan Gürer, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkezimizin, Milletvekilimiz, İl ve İlçe teşkilatlarımızın yöneticilerinin teveccühüyle AK Parti Demirözü İlçe Belediye Başkan Adayı gösterilmiş bulunmaktayım, şahsıma bu görevi tebliğ eden kıymetli yöneticilerimize teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte el ele gönül gönüle, hep beraber, kıymetli hemşehrimiz ile ortak yönetim anlayışı için gönülden dualarınızı beklerim” dedi.

Aydıntepe’de Fatih Eraslan

AK Parti Aydıntepe ilçesinde ise Fatih Eraslan’ı aday gösterdi. Geçmişte AK Parti Bayburt Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve sonrasında Bayburt Belediyesi’nde göreve başlayan Eraslan, 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlerde partisinin Aydıntepe Belediye Başkanı adayı oldu.

Bugün aday tanıtım toplantısı var

Öte yandan bugün saat 14:00’de Şair Zihni Kültür Merkezi’nde AK Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek toplantıda adaylar tanıtılacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 5 yıl önce

Ben Bayburtlu olmayan biri olarak demirözünü barajda ki tesisleri gezerken hayran kaldım. Şimdi bu aday yüzü kızarmayacakmı o başkana bakarken

Avatar
alim.t 5 yıl önce

başarıya verilen değer bumu yazık olmuş

Avatar
Demirözü 5 yıl önce

Selami başkanı Bayburt’a layık görerken adamı ilçede devam ettirmediler??

Avatar
Bu Ben 5 yıl önce

Demirözü ne tarih yazan sayın selami başkana değil demirözüne yazık oldu.

Avatar
Kadir 5 yıl önce

Yazık vAllahi çok üzüldüm selami başkanı harcadınız yolun açık olsun selami başkan

Avatar
mehmet akif 5 yıl önce

bayburtta aynı akıbet.??,sn hükmü bey anketlerde iyi ve hayırlısı.

Avatar
Acem 5 yıl önce

Nasıl olsa Bayburt oyları peşin peşin veriyor. Aday ismi önemlimi, kimi koysalar nasıl olsa ona oy vereceksiniz.

Avatar
Kızıl 3558 5 yıl önce

Yazıklar olsun Selami başkana bunu nasıl yaptınız hiçmi utanmadınız.bukadar koltuk sevdalısı olunmaz.Selami Ersen halkın garibanın babası gardaşı olmuş gönüllere taht kurmuş adam.Gerçekleştirdiği projelerle rahat rahat otursun birileri