Samsung'tan Galaxy S5 devrimi

Rekabetin iyiden iyiye kızıştığı akıllı telefon sektöründe Samsung, amiral gemisi olarak nitelendirilen S5’i tanıttı.

Samsung'tan Galaxy S5 devrimi
Barcelona’da düzenlenen bir etkinlikte tanıtılan Galaxy S5, birçok akıllı telefondaki özelliği birleştirerek son golünü attı.  Parmak izi okuma, su ve toz geçirmeme, kalp ritmi ölçeme gibi özellikleri bir arada sunan Galaxy S5; sağlıklı bir yaşam için geliştirilmiş fitness özelliklerini, gelişmiş kamera işlevlerini, hızlı ağ bağlantısını ve gelişmiş cihaz koruma özelliklerini, şık bir görünümde bir araya getiriyor.

5.2 inçlik ekran boyutuna sahip olan Galaxy S5, 1920×1080 çözününürlük sunuyor. Android 4.4 işletim sistemine sahip cihaz, 16 megapiksellik kamera ile Ultra HD video çekimi yapılabiliyor. 2.5 Ghz'lik dört çekirdekli işlemci, 2 GB ram, NFC, 4G ve Bluetooth 4.0 yeni akıllı telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.