Yerli cep telefonu

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan programda bilgi teknolojileri ile ilgili vaatlere de yer verildi.

Yerli cep telefonu
Bayburt Postası - Hükümet programından yerli cep telefonu müjdesi çıktı. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan programda bilgi teknolojileri ile ilgili vaatlere de yer verildi.

“Bilgi ve iletişim teknolojileri destekli yenilikçi çözümlerin yaygınlaşmasında elektronik sektörünün üretici olarak yer almasını destekleyeceğiz. Yerli cep telefonu üretilmesini sağlayacağız” ifadelerinin yer aldığı hükümet programında engellilere için bilgi ve iletişim teknolojileri yazılım ve donanımlarının yaygınlaştırılması vaadi de yer aldı.

Daha önce ihalesi yapılan 4.5G hakkında bilgi verilen programda, “4,5 G mobil elektronik haberleşme hizmetlerinin yaygınlaştırılmasını sağlayacağız. 4,5 G mobil elektronik haberleşme altyapısına yönelik Ar-Ge çalışmalarını ve ekipmanlarının yurt içinde üretilmesini teşvik edeceğiz. 5 G mobil elektronik haberleşme altyapısına ilişkin Ar-Ge çalışmalarını destekleyeceğiz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.