BAYFEST 2024 Ön Değerlendirme Toplantısı 

Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan BAYFEST Bilim ve Teknoloji Festivali çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, okul müdürleriyle çevrim içi toplantıda bir araya geldi. 

BAYFEST 2024 Ön Değerlendirme Toplantısı 

Bayburt Postası - Geçen sene Haziran ayında ilki düzenlenen festivalde, roket ve insansız hava aracından sanal gerçeklik uygulamalarına, kodlama ve model uçak yarışmasından, teleskop gözlemine kadar 30'u aşkın etkinlik ve atölye çalışmalarıyla öğrenciler farklı deneyimler yaşamışlardı.

Geçtiğimiz yıl sabah 09.00, akşam 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen bilim festivalinde bu sene yapılacak olan etkinliklerin saati çevrim içi toplantıda görüşülerek, yapılması planan etkinlikler masaya yatırıldı.

Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu ve bahçesinde renkli görüntülere sahne olan BAYFEST Bilim ve Teknoloji Festivalinin mekanı da toplantıda ayrıca ele alındı.

BAYFEST'in her sene düzenlenerek geleneksel hale getirilmesi için büyük çaba sarfettiğini vurgulayan Güney, öğrencilerin bilimle, teknolojiyle iç içe olmasını önemli bulduğunu kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.