Hünerler sergilenmeye devam ediyor

Halk Eğitim Merkezlerine bağlı olarak yaklaşık  7 aydır kurs gören genç kızlarımızın becerilerini ortaya koydukları yılsonu sergileri devam ediyor. En son Mutlu Köyü’nde açılan sergi, birbirinden güzel nakış işlemeleri bir araya getirdi. Sergi açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Ağın, İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman Burç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Pekmezci, Mutlu Köyü Muhtarı Mehmet Kara, köy halkı ve davetliler katıldı. Programda açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Ağın yaptı. Ağın, şunları söyledi:  

Hünerler sergilenmeye devam ediyor

Kurs Öğretmeni Tuğçe Okutmuş, katılımcılara nakış sanatı ve kurs hakkında bilgi verdiHalk Eğitim Merkezlerine bağlı olarak yaklaşık  7 aydır kurs gören genç kızlarımızın becerilerini ortaya koydukları yılsonu sergileri devam ediyor. En son Mutlu Köyü’nde açılan sergi, birbirinden güzel nakış işlemeleri bir araya getirdi. Sergi açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Ağın, İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman Burç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Pekmezci, Mutlu Köyü Muhtarı Mehmet Kara, köy halkı ve davetliler katıldı. Programda açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Ağın yaptı. Ağın, şunları söyledi:

 

Sergiye ilgi yoğundu“Bugün burada sergilenecek olanlar bir yıl içerisinde kursiyer öğrencilerimizin ortaya koydukları el emeği, göz nurlarıdır. Aynı zamanda insanlara fırsat verildiği zaman neler yapılabileceğinin de bir göstergesidir. Bayburt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz halkımızın eğitimle ilgili her türlü ihtiyacını taşıyabilecek nitelikte ve ihtiyaç duyulduğu her kursu açabilecek durumdadır. Ben Mutlu Köyümüzdeki kursiyerlerimizi daha önce ziyaret etmiştim. Kursiyerlerimizin eğitim seviyesini de öğrenmiştim. Hepsi ilköğretim mezunu genç kızlarımız. Ben onlara bir tavsiyede bulundum ve yaygın öğretim dediğimiz dışarıdan okul bitirme sistemiyle liseyi okumak isterlerse her türlü yardımda bulunacağımı söyledim, burada yine söylüyorum. Kursun köyümüze, köy halkına ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.”

7 kursiyer ve kurs öğretmeni günün anısına poz verdiKursu başarıyla bitiren 7 kursiyer öğrenciye “Kurs Bitirme Belgeleri” verildi. Programa katılan İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Burç, katılımcılara hitaben “Yeryüzünde en iyi hizmet insana hizmettir. Çünkü yaratılanların en şereflisi insandır. İnsana hizmet, hakka hizmettir. Bu kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Son yıllarda görev aldığı kurslarda başarılı çalışmalara imza atan Kurs Öğretmeni Tuğçe Okutmuş, davetlilere ve misafirlere nakış işleme hakkında bilgiler verdi. Program, sunulan ikram ile sona erdi.

 

Açılış kurdelesini İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman Burç kestiKurs öğretmeni tarafından misafirlere sergi hakkında bilgiler verildi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.