Bayburtlu Kara Yusuf Pehlivan yakında kitapçılarda

Bayburtlu Kara Yusuf Pehlivan’ın hayatı ve mücadelesi uzun bir araştırma sonucu ortaya çıkan bilgilerle kitap haline geliyor. Okuyucuyu o yıllara ve mücadelenin içine götürecek olan eser, uzun süre elinizden düşmeyecek. Kara Yusuf Pehlivanın hayatı için aylardır çalışan ve araştırma yapan gazetemiz yazarlarından Muhlis Aydın, şimdilerde kitabı baskıya hazır hale getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Batum, Bakü, Gürcistan, Kırım ve daha bir çok yerde yapmış olduğu güreşleri, Rus Çarı’ndan aldığı Rusya şampiyonluğunun öyküsünü ve sırtı yere gelmez pehlivanın çileli hayat mücadelesinin de yer alacağı bu güzel eser, haziran ayı içerisinde kitap dünyasına girmiş olacak.   

Bayburtlu Kara Yusuf Pehlivan yakında kitapçılarda

Kara Yusuf Pehlivanın hayatı kitaplaşıyorBayburtlu Kara Yusuf Pehlivan’ın hayatı ve mücadelesi uzun bir araştırma sonucu ortaya çıkan bilgilerle kitap haline geliyor. Okuyucuyu o yıllara ve mücadelenin içine götürecek olan eser, uzun süre elinizden düşmeyecek. Kara Yusuf Pehlivanın hayatı için aylardır çalışan ve araştırma yapan gazetemiz yazarlarından Muhlis Aydın, şimdilerde kitabı baskıya hazır hale getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Batum, Bakü, Gürcistan, Kırım ve daha bir çok yerde yapmış olduğu güreşleri, Rus Çarı’ndan aldığı Rusya şampiyonluğunun öyküsünü ve sırtı yere gelmez pehlivanın çileli hayat mücadelesinin de yer alacağı bu güzel eser, haziran ayı içerisinde kitap dünyasına girmiş olacak.  

 

 Bayburtlu Kara Yusuf Pehlivan    Muhlis Aydın aynı zamanda kıs süreli yazılarıyla Bayburt Postası okurlarıyla buluşuyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.