Şehidimiz var

Şehit Saka'nın cenazesi Bitlis'teki törenin ardından memleketi Bayburt'a uğurlanacak.

Şehidimiz var
Bayburt Postası - Hasköy'de iki polisin şehit olduğu trafik kazasında ağır yaralanan Bayburtlu polis memuru Serkan Saka, şehit oldu.

Bitlis'ten Muş Havalimanı'na giden özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın Hasköy ilçesi Eşmepınar Kavşağı'nda, bir kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan polis memuru Serkan Saka, tedavi gördüğü Muş Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Şehit polis Saka'nın cenazesi Bitlis'teki törenin ardından memleketi Bayburt'a uğurlanacak. Kazada polis memurları Veysel Burak Ergül ve Cüneyt Bankur şehit olmuş, Serkan Saka ve bir polis de yaralanmıştı.

İkindi namazına defnedilecek

Şehit Serkan Saka, bugün ikindi namazına Yakutiye Cami'de kılnacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedilecektir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FATİH 9 yıl önce

Allah (cc) rahmet eylesin, mekanını cennet etsin. Yakınlarının ve Bayburt halkının başı sağolsun

Avatar
rambo yağız 9 yıl önce

Hz Allah en güzel mekan olan cennetinde p efendimize komşu eylesin içimiz yandı aylesinin başı sağ olsun Annesinin ciyeri yandı Allah rahmet eylesin Allah terör belasının bunların kökünü kurutsun inşaAllah