İhsan Hacıbeyoğlu'na veda...

Bayburt bir değerli büyüğünü daha kaybetmiş olmanın acısını yaşıyor...

İhsan Hacıbeyoğlu'na veda...
Bayburt Postası - Bayburt bir değerli büyüğünü daha kaybetmiş olmanın acısını yaşıyor.

Uzun yıllar Bayburt Gençlik Kulübü'nde yöneticilik ve başkanlık yapmış olan İhsan Hacıbeyoğlu, namı diğer "Ehsan Emi" vefat etti. "Zakzık Ağasıgiller" olarak da tanınan ve anılan aileden olan İhsan Hacıbeyoğlu, Bayburt eşrafı arasında özellikle "beyefendiliği", "gülümsemesi" ve "hiç kimseyle sorun yaşamaması" ile bilinirdi. 

İstanbul'da yaklaşık 25 yıldır süregelen Sirkeci Oteli buluşmalarının da baş müdavimlerinden olan İhsan Hacıbeyoğlu, son günlerine kadar bu buluşmaları hiç bir zaman kaçırmamıştı. 

89 Yaşında hayata veda eden İhsan Hacıbeyoğlu bugün, sevenleri ve dostları tarafından Üsküdar Şakirin Camii'de öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından, Karacaahmet Mezarlığı'nda ebedi istirahatgahına uğurlandı.

Ehsan Emi'ye Allah'tan rahmet, Hacıbeyoğlu ailesi, yakınları ve dostlarına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Üstte: Sirkeci buluşmalarında özlem gideren Bayburtlu ihtiyarlar: Fikret Özeler ve İhsan Hacıbeyoğlu... Allah ikisine de gani gani rahmet eylesin... Fotoğraflar: Kürşat Okutmuş


 

Anahtar Kelimeler:
Ihsan Hacıbeyoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meryem hacıbeyoğlu demirkan 4 yıl önce

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun dayımın