Bayburtlu Özgür Şahbaz demokrasi şehidi!

Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nın savaş uçaklarıyla bombalandığı sırada şehit düşenlerden biri de 17 yaşındaki Bayburtlu Özgür Şahbaz...

Bayburtlu Özgür Şahbaz demokrasi şehidi!
Bayburt Postası - Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nın savaş uçaklarıyla bombalandığı sırada şehit düşenlerden biri de 17 yaşındaki Bayburtlu Özgür Şahbaz... Şehidin cenazesi Ankara'da toprağa verildi. Cenazeye Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, ailesi, arkadaşları, hemşehrileri ve çok sayıda Ankaralı cenaze törenine katıldı.  
 
Kavcıoğlu, 17 yaşındaki şehit Şahbaz için sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
 
"Paralel Terör örgütünün hain darbe girişiminde Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı'na attıkları bombalar neticesinde şehadet şerbeti içen hemşehrimiz Muhittin Şahbaz'ın oğlu Özgür Şahbaz'ı Gölbaşı'nda ebedi yolculuğuna uğurladık. Rabbim Özgür kardeşimize ve diğer demokrasi şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin. Vatanımızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun!"
 
Yaralılara ziyaret
 
Öte yandan Bayburt Milletvekili Kavcıoğlu, darbe girişimi sırasında FETÖ örgütü üyelerinin silahlarından çıkan kurşunla yaralanan vatandaşları da ziyaret etti. Hastaneye giderek geçmiş olsun dileklerini ileten ve yaralılarla bir süre sohbet eden Kavcıoğlu sosyal medya hesabından şunları aktardı:
 
"Hain paralel terör örgütünün darbe girişiminde devletimizin yanında olurken hedef alınarak vurulan hemşehrimiz Mahmut Gürpınar, yoğun bakımda yatan hemşehrimiz Selmani Terzi ve diğer demokrasi kahramanlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Allah tüm yaralıları vatan evlatlarımıza el-Şafi ismiyle muamele eylesin."

Haber: Beşir Kelleci

Anahtar Kelimeler:
Özgür Şahbaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 8 yıl önce

İnna lillah ve inna ileyhi raciun. Allah rahmet eylesin. Rabb'im kardeşimizin şehadetini kabul etsin.