Bayburtlu genç trafik kazası kurbanı

Bayburtlu genç Kerim Çamur (31) dün İstanbul'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti.

Bayburtlu genç trafik kazası kurbanı
Bayburt Postası - Bayburtlu genç Kerim Çamur (31) dün İstanbul'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti. Aslen Bayburt'un Pınarcık Köyü'nden olup, İstanbul'da yaşayan Kerim Çamur, Silivri TEM otoyolundaki trafik kazasında hayatını kaybetti.

Dün saat 16.00 sıralarında yaşanan kazada Ali Ekber Turan (46), yönetimindeki 34 TJ 3446 tır, Selimpaşa TEM otoyolu ile Silivri sapağı arasında henüz bilinmeyen nedenle sürücünün kontrolünden çıktı.

Bariyerleri aşarak karşı şeride geçen TIR, Kerim Çamur idaresindeki otomobili altına alarak sürükledi. Tır daha sonra aynı yolda ilerleyen Bilal Özcan yönetimindeki tankerle kafa kafaya çarpıştı. TIR sürücü Turan ile otomobilin sürücüsü Çamur hayatını kaybetti, tanker sürücüsü ağır yaralandı. TIR'ın deposundan sızan yakıtın tutuşmasıyla çıkan yangını itfaiye söndürdü.

Kılıçaslan, başsağlığı mesajı yayınladı

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi de olan Kerim Çamur bugün Bağcılar Evren Mahallesi Yaşar Acar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan da Kerim Çamur'un vefatıyla ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı. Kılıçaslan, mesajında şunları kaydetti:
 
"Derneğimizin üyesi olan ve başarılı çalışmalarıyla tanıdığımız genç kardeşimiz Kerim Çamur'u elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Genç kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm Bayburt halkına sabır ve baş sağlığı diliyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.