'Kutlu Doğum' etkinlikleri başlıyor

Bayburt Müftüsü Kemalettin Aksoy, Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrif ettiği hafta olan "Kutlu Doğum Haftası"nın, il genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi.

'Kutlu Doğum' etkinlikleri başlıyor
Bayburt Postası - Bayburt Müftüsü Kemalettin Aksoy, Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrif ettiği hafta olan "Kutlu Doğum Haftası"nın, il genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi.

Aksoy, yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu sene de hafta dolayısıyla il merkezi, ilçeler ve beldelerde geniş katılımlı çeşitli etkinlikler planladıklarını belirtti.

Kutlu Doğum Haftası açılış programının yarın Şair Zihni Kültür Merkezi'nde yapılacağını ifade eden Aksoy, "Bu yılki Kutlu Doğum Haftası'nın konusu 'Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı'. Bu konuyla ilgili Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, açılış programında konferans verecek" dedi.

Etkinlikler kapsamında 15 Nisan Çarşamba günü kültür merkezinde Din Hizmetleri Uzmanı Aysel Demirci tarafından kadınlara yönelik konferans gerçekleştirileceğini kaydederek, şunları söyledi:

"Kutlamalar kapsamında 16 Nisan Perşembe günü Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu'nda 'Hz. Peygamberin Birlikte Yaşama Ahlakı' konulu panel, 17 Nisan Cuma günü Şair Zihni Kültür Merkezi'nde naat gecesi, 18 Nisan Cumartesi günü kent merkezindeki merkez camilerimizde mevlit organizasyonları gerçekleştireceğiz. Bayburt'taki Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, 19 Nisan Pazar günü Merkez Kapalı Spor Salonu'ndaki 1001 hatim merasimi ve duası ile sona erecek. Bütün bu programlarımızı samimi duygularla hazırladık ve tüm vatandaşlarımızı Kutlu Doğum Haftası etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum."AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt halkı 9 yıl önce

bayburt il müftüsü sayın k.aksoy efendi,selamlar sunarak,ak.parti bayburt adaylarının bayburta gelişindeki,aydıntepe ilçesi kavşağındaki,karşılama töreninde bulunması
siyasi arenada hiç hoş karşılanmamıştır.!?,dolayısıyla sn müftü efendinin dikkatli
olması,müftülüğe ve şahsına zarar getirir.bu bir uyarıdır,bayburt halkı

Avatar
kenan 9 yıl önce

lütfen yayınlayınız kemalettinbey müftülük nedir müftünün görevleri nedir bir bakın size yakışmadı demicem ama malesef temsil ettiginiz makama yakışmadı sizler siyasi mitinglerde hocalarınız maçlarda vatandaşta camide imam ezanda müezzin bulamasın her cuma bize vaaz veriyosunuzya ben olsam senin yerinde tüm ekibimi toplar önce bi kendim dinlerim hocalarima ve diğer din görevlilerine dinletirim Allah ve resulü nasil davranmiş ne yapmiş diye kemalettim bey artik millet size ve din görevlilerine saygi duymuyor denemesi bedava bir cemiyete girin bakalim millet sizi siyasi partilerin ilçe başkani hocalarinizida menajer ve topçu veya siyasetçi zannediyor lütfen memleketimizi daha fazla yozlaştirmayin aynasi iştir kişinin lafa bakilmaz

Avatar
ALİ 9 yıl önce

sayın müftü bey şimdiye kadar hiç bir müftümüz sizin kadar siyasi olmamıştı. din adamlığını 2.3. iş yaparak siyaset yapan imam ve müezzinlerin de kayıtları tutuluyor. bu işi bırakında gidin adam gibi asil işlerinizi yapınız. bizim gözümüzde o makamında saygınlığını sayenizde düşürdünüz.

Avatar
İSMAİL 9 yıl önce

müftü bey bu karşılamadan sonra diyanet başkanı olursun olmasanda ak parti sana iyi biyerlerde bakan veya millet vekili danışmanı ola bilirsin yani alıştıgın gibi yatarak para kazanma yolları açılabilir.durmak yok karşılamalara devam,bu arada karşılamalarda yoklama almayı unutma personelden firar edende oluyo benden demesi