Gazi Gökhan, ziyaretçilerini ağırlıyor

Vatani görevini sürdürdüğü Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi kırsalında, teröristlerce döşenen mayına basarak ağır yaralanan ve Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde geçirdiği operasyon sonrası sağ ayağını kaybeden Piyade Komando Onbaşı Gökhan Açıkgöz, baba evinde yalnız bırakılmıyor. Gazi Gökhan’ı en son ziyaret edenlerden biri de Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal oldu. Yaklaşık 1 saat süren ziyaret esnasında Gazi Gökhan Açıkgöz ve Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal arasında sıcak ve samimi bir sohbet yaşandı.

Gazi Gökhan, ziyaretçilerini ağırlıyor

Gazi Gökhan, ziyaretçilerini ağırlıyor

Vatani görevini sürdürdüğü Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi kırsalında, teröristlerce döşenen mayına basarak ağır yaralanan ve Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde geçirdiği operasyon sonrası sağ ayağını kaybeden Piyade Komando Onbaşı Gökhan Açıkgöz, baba evinde yalnız bırakılmıyor.

Gazi Gökhan’ı en son ziyaret edenlerden biri de Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal oldu. Yaklaşık 1 saat süren ziyaret esnasında Gazi Gökhan Açıkgöz ve Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal arasında sıcak ve samimi bir sohbet yaşandı.

Gazi Gökhan’a “geçmiş olsun” dileğinde bulunan Kaymakam Ünsal, devlet olarak şehit yakınları ve gazilerin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.