MHP kurmaylarından ilk açıklamalar

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından ilk açıklamalar MHP kanadından geldi...

MHP kurmaylarından ilk açıklamalar
Bayburt Postası - Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından ilk açıklamalar MHP kanadından geldi. Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre yeni dönemde TBMM'de Bayburt'u temsil edecek olan Dr. Kadri Karabey Karaoğlu, Bayburt Postası'na özel açıklamalarda bulundu.



Karaoğlu, "Biz bu seçimi Bayburtluluk gururu, onuru, şuuru ve özellikle de gönül seferberliği ile aldık" dedi.

Mazbatasını aldığı günden itibaren tüm Bayburt'un ve Bayburtlunun milletvekili olacağını söyleyen Karaoğlu, "Çıkmış olduğumuz bu yolda 3 ay boyunca gece gündüz demeden çalışan arkadaşlarımı, yiğit dava arkadaşlarımı cani gönülden kutluyorum. Bu seçimi biz Bayburtluluk gururu, onuru ve şuuru ile özellikle gönül seferberliği ile aldık. Tüm Bayburtluları gönülden kucaklıyorum. Saygıdeğer hemşehrilerimin şunu özellikle bilmesini isterim: Mazbatamı elime aldığım andan itibaren tüm Bayburt'un ve Bayburtlu'nun milletvekili olacağım. Bu arada 3 ay boyunca bizlere sayfalarında yer veren çok değerli Bayburt basınına ve tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Burç: "İnsanların gönüllerini fethettik"

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç ise, "Kesin olmayan sonuçlara göre Milliyetçi Hareket Partisi bir milletvekilliği kazanmıştır. Kesin olmayan sonuçlara göre AKP 27 bin 100, MHP 14 bin 500. Biz kimseye bazı şeyler vaad etmedik. Burada olan arkadaşlarımızın bazılarının  cebinde parası olmadığı halde bu davaya hizmet ettiler. Bugünlere birlik beraberlik içerisinde Alparslan Türkeş'in dediği gibi biz insanların gönüllerini fethettik. Bayburtlu'nun gönüllerini fethettik. Bizleri destekleyen tüm Bayburtlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun diyorum" şeklinde konuştu.
 


İ
L İL, İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 9 yıl önce

Türkiye'nin hali ne olacak koalisyonla kaç yıl geriye gidecek bu ülke?
Ak parti bünyamin özbek i neden aday koydu sırf ona sebep Bayburt'ta ak partililer mhp ye oy attı...

Avatar
rambo yağız 9 yıl önce

Kolay gelsin bakalım siz ne hızmet verceniz vaatten başka

Avatar
Vatandaş 9 yıl önce

Hala Bayburt tan bu zihniyete 27 bin oy çıkıyorsa ne diyebilirim. Yazık.