İstifa etti, MHP'den aday

Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Veteriner Hekim Hidayet Yılmaztürk, görevinden istifa ederek, MHP'den aday adayı oldu.

İstifa etti, MHP'den aday
Bayburt Postası - Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Veteriner Hekim Hidayet Yılmaztürk, görevinden istifa ederek MHP'den aday adayı oldu.

1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem milletvekilliği genel seçimleri için kamuda görev yapanlara verilen istifa süresinin son gününde sürpriz istifa haberi MHP için geldi. Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü görevini yürüten Hidayet Yılmaztürk, bugün istifasını verdi.

Yılmaztürk, istifanın ardından gazetemize yaptığı açıklamada, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili aday adayı başvurusu yapacağını belirtti.

Hidayet Yılmaztürk kimdir?

18.04.1965 yılında Bayburt'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bayburt'ta tamamladı. 1983 ve 1988 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde okudu. 1988-1989 yıllarında Erzurum Ettaş Et Kombinası ve Erzincan Köy-Tür Tavukçuluk İşletmeleri'nde çalıştı. 1989-1990 yıllarında askerlik görevini yaptı. 1992-1996 yılları arasında Bayburt Belediyesi'nde, 1996 yılından sonrada Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde Veteriner Hekim olarak görev yapan Hidayet Yılmaztürk, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde MHP'den aday olmak için istifa etti. Yılmaztürk evli ve 4 çocuk babası.

Anahtar Kelimeler:
MHPHidayet Yılmaztürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 9 yıl önce

Evet akp nin Tarımda ve hayvancılıkta nasıl Dışa Bağımlı bir ülke meydana getirdiğini anlatacak bu kadar çok araziyle nasıl tarım ve Hayvancılık yapamadığımızı ANGUS Lara nasıl Muhtaç olduğumuzu anlatacak.

Avatar
Genç BAYBURTLULAR 9 yıl önce

Şimdî bu adam gîdip köylerde ak partinin tarım da hayvancılıkta yaptıklarını kendi yapmış gibi anlatacak Helal olsun

Avatar
ahmet 9 yıl önce

liste 1 olursa oyum hidayet beye

Avatar
serdar 9 yıl önce

Evet bu adam gidip köylerde 2012 yılında ilk saman ithalatimizi, 2014 yılında ilk patates ithalatimizi yaptığımızı anlatacak. Eyyy akp neredennn nereye dimi.

Avatar
ahmet 9 yıl önce

Ey Türkçeden bi haber karatrol Serdar işsizim diyorsun ama galiba birinin bedava avukatlığını yapıyorsun, Hidayet beyin liste bir olması niye zoruna gidiyor aktrol olanında olmayıp yaftalayanında

Avatar
SINAN 9 yıl önce

Hayırlı olsun, yolu açık olsun hemşehrimin.

Avatar
SINAN 9 yıl önce

Hayırlı olsun, yolu açık olsun hemşehrimin.

Avatar
Genç BAYBURTLULAR 9 yıl önce

Hüseyin ve Serdar sizler bana inanmıyorsunuz o zaman sayın vekil adayınıza sorun tarım da hayvancıkta neler yapıldığını