Bayburt Üniversitesi'nden muhabbet soluklu gece

Bayburt Üniversitesi Tarih Kulübü ve Bayburt Mostar Gençlik tarafından Mostar Gençlik Muhabbet Buluşmaları gecesi düzenlendi.

Bayburt Üniversitesi'nden muhabbet soluklu gece
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Tarih Kulübü ve Bayburt Mostar Gençlik tarafından Mostar Gençlik Muhabbet Buluşmaları gecesi düzenlendi.

Şair Zihni Kültür Merkezinde düzenlenen geceye Şehit Osman Eğitim Bilim, Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Abdullah Şağban, öğretmenler, çok sayıda üniversite öğrencisi ve vatandaşlar katıldı.

Gecede saygı duruşunda bulunulmasından ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Kur’an-ı Kerim ile açılış yapıldı. Programda radyo ve TV programcısı Mehmet Zeyd Yıldız ve Murat Göksen, ilahi sanatçısı Razif Abdulaziz Gani sahne aldı. Muhabbetle buluşmanın amaçlandığı gecede şiir Mehmet Zeyd Yıldız okuduğu şiirlerle Murat Göksen ise ezgilerle katılımcılara unutamayacakları bir gece yaşattı.

Singapurlu ilahi sanatçısı Razif Abdulaziz Gani ise seslendirdiği İngilizce ve Türkçe ilahilerle geceye renk kattı. Şiir ve ezgi arlarında yapılan muhabbet sohbetleri ise büyük beğeni topladı.

Gece sonunda Şehit Osman Eğitim Bilim, Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Abdullah Şağban, TV programcısı Mehmet Zeyd Yıldız ve Murat Göksen ile ilahi sanatçısı Razif Abdulaziz Gani’ye gecenin anısına bir plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.