SGK'dan emekliye promosyon müjdesi!

SGK, emeklilerin taahhüt imzalamaları halinde, bir defalığına 300 TL promosyon alacaklarını duyurdu.

SGK'dan emekliye promosyon müjdesi!
Bayburt Postası - SGK, emekli ve hak sahiplerinin taahhüt imzalamaları halinde, Denizbank'tan bir defalığına 300 TL promosyon alacaklarını duyurdu. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emekliye promosyon müjdesi geldi. SGK, maaşlarını 3 yıl süre ile aralıksız Denizbank'tan almayı taahhüt eden emeklilere bir defaya mahsus olarak 300 TL alacağını duyurdu.

Kurum tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kurumumuzca emekli, dul ve yetimlere ilk bağlanan gelir/aylıklar ile emekli ikramiyelerinin Denizbank A.Ş.’ye şubelerinden ödenmesi ve gelir/aylıklarını Bankadan almaya devam edecek emekli ve hak sahiplerine Promosyon ödenmesi hususunda Denizbank ile 30 Haziran 2015 tarihinde Protokol imzalanmıştır. Kurum tarafından Denizbank A.Ş.’ye ilk defa gönderilen emekli veya hak sahiplerinin gelir/aylıklarını 3 (üç) yıl süre ile aralıksız olarak söz konusu bankadan (Denizbank A.Ş.) almaya devam etmeleri ve belirlenen taahhütnameyi imzalamaları kaydıyla, Banka tarafından bir defaya mahsus olmak üzere emekli veya hak sahiplerine 300 (üçyüz) TL promosyon ödenecektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.