Rekor başvuruda Bayburt'un payı yüzde 11

KUDAKA, 2015 yılı Mali Destek Programları için yapılan başvuru sayılarını açıkladı.

Rekor başvuruda Bayburt'un payı yüzde 11
Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), 2015 yılı Mali Destek Programları için yapılan başvuru sayılarını açıkladı. 30 Aralık 2014 tarihi itibarı ile ilan edilen toplam 12 milyon TL bütçeli 2015 yılı Mali Destek Programları için başvuru dönemi 27 Şubat 2015 tarihi itibarı ile sona erdiğini duyuran KUDAKA’dan yapılan açıklamada,  “Programlarımıza başvurular Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden kaydedilerek yapılmış ve proje sunma süreci boyunca Program Yönetimi Birimi tarafından telefon ve e-posta yolu ile potansiyel başvuru sahiplerine bilgi verilmiştir. Online başvuru sistemi (KAYS) üzerinden girişleri tamamlanarak onaylanan proje tekliflerine ait dosyalar 27 Şubat 2015 günü saat 23.50’ye kadar teslim alınmıştır” denildi.  

3 ilden yapılan başvuru sayılarını açıklayan KUDAKA, İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı’na 141, Yerel Kapasitenin Artırılması Mali Destek Programı’na 162 adet olmak üzere toplam 303 proje başvurusu alındığını bildirilirken, Erzurum’dan 161, Erzincan’dan 108 ve Bayburt’tan ise 34 başvuru yapıldığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.