Coşkun Fast Food çok sevildi

Coşkun, ürünlerine ve özel tadına olan güvenini her fırsatta ortaya koyuyor. Bu yaklaşımının en güzel örneklerinden biri de Coşkun Fast Food Restoranları. Coşkun Fast Foodlarda, tamamıyla Coşkun ürünlerinden oluşan bir menü, ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Böylece müşteriler, Coşkun Satış Mağazalarında alışveriş yaparken aynı zamanda ürünlerin de tadına bakabiliyor. Coşkun’un leziz ürünleri Coşkun satış Mağazaları dışında, seçkin şarküterilerde de bulunuyor. Coşkun, ilk fast food sucukevini İkitelli'deki İSTOÇ'ta açmıştı. İkincisini Şişli’de açan Coşkun, ayrıca Rami, Beşiktaş, Kağıthane, Eminönü, İkitelli, Fatih, Şirinevler ve Ümraniye’de bulunan seçkin mağazalarından seçkin lezzetini müşterilerin ayağına götürüyor. Coşkun Fast Food ise, tüketiciden yoğun ilgi görüyor.

Coşkun Fast Food çok sevildi

Coşkun Fast Food çok sevildi Coşkun, ürünlerine ve özel tadına olan güvenini her fırsatta ortaya koyuyor. Bu yaklaşımının en güzel örneklerinden biri de Coşkun Fast Food Restoranları. Coşkun Fast Foodlarda, tamamıyla Coşkun ürünlerinden oluşan bir menü, ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Böylece müşteriler, Coşkun Satış Mağazalarında alışveriş yaparken aynı zamanda ürünlerin de tadına bakabiliyor. Coşkun’un leziz ürünleri Coşkun satış Mağazaları dışında, seçkin şarküterilerde de bulunuyor.
Coşkun, ilk fast food sucukevini İkitelli'deki İSTOÇ'ta açmıştı. İkincisini Şişli’de açan Coşkun, ayrıca Rami, Beşiktaş, Kağıthane, Eminönü, İkitelli, Fatih, Şirinevler ve Ümraniye’de bulunan seçkin mağazalarından seçkin lezzetini müşterilerin ayağına götürüyor. Coşkun Fast Food ise, tüketiciden yoğun ilgi görüyor.

İşadamı Kemal Coşkun, fast food mağazaları ile ilgili şunları söyledi:

‘‘İkitelli İstoç sucukevi olarak ilk yerimiz olmuştu. Devamında yeni şubelerimiz açıldı. Sucuk evleri açmaya devam edeceğiz, bunu uzun süreden beri planlıyorduk. Hedefimiz İstanbul'un tüm merkezi yerlerinde benzer restoranlar açmak.’’

Coşkun Et Mamülleri’nin tüketiciden yoğun ilgi gören fast food restoranlarında sucuk döner, sucuk ekmek, yumurtalı sucuk, yumurtalı pastırma, soğuk sandviç, özel köfte gibi bir çok yiyecek bulunuyor. Fabrika satış yerinde ise toptan veya perakende olarak sucuk, pastırma, kavurma, jambon, salam, sosis, dil, dana ve kuzu eti, özel köfte gibi yiyecekler satılıyor.

Sloganı “saf kırmızı, saf lezzet”

1975 yılından beri geleneksel türk damak zevkine uygun, sağlıklı ve kaliteli ürünler üreten Coşkun Et Mamulleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, üstün teknolojiye dayalı ve hijyenik koşullardaki modern tesislerinde, veteriner hekimlerin gözetimi altında sağlıklı etlerden özenle üretiyor. Müşteri beklenti ve isteklerini ilk seferde, zamanında, doğru ve hijyenik olarak karşılayabilen Coşkun, bunun için gerekli ekip bilinci ve alt yapıyı sağlamış, çevreye ve eğitim faaliyetlerine duyarlı, sürekli gelişme çalışmalarıyla mevcut durumunu iyileştiren bir dünya şirketi durumunda.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.