Almanya’da Bayburt ürünlerine büyük ilgi

Mermer ve Doğal Taş Fuarı Stone+tec 2009 Nürnberg`de açıldı. Dünya`nın dört bir yanından 40 bin insanın ziyaret ettiği fuar bu yıl da büyük ilgi gördü. Türkiye bu yıl tam 25 firmayla katıldığı fuarın açılışına Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Herrmann, TC Nürnberg Başkonsolosu M. Selim Kartal ve çok sayıda davetli katıldı. Fuara katılan Türk firmaları arasında Bayburt Madencilik’te vardı. Doğal Taş Fuarlarında artık kendini gösteren ve isminden söz ettiren Bayburt ürünleri, fuar katılımcılarından yoğun ilgi gördü. Fuara katılan Türk firmaları şunlardan oluştu:  

Almanya’da Bayburt ürünlerine büyük ilgi

 Mermer ve Doğal Taş Fuarı Stone+tec 2009 NürnbergMermer ve Doğal Taş Fuarı Stone+tec 2009 Nürnberg`de açıldı. Dünya`nın dört bir yanından 40 bin insanın ziyaret ettiği fuar bu yıl da büyük ilgi gördü. Türkiye bu yıl tam 25 firmayla katıldığı fuarın açılışına Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Herrmann, TC Nürnberg Başkonsolosu M. Selim Kartal ve çok sayıda davetli katıldı. Fuara katılan Türk firmaları arasında Bayburt Madencilik’te vardı. Doğal Taş Fuarlarında artık kendini gösteren ve isminden söz ettiren Bayburt ürünleri, fuar katılımcılarından yoğun ilgi gördü. Fuara katılan Türk firmaları şunlardan oluştu:

 

Assos, Aydın, Bertas Madencilik, Dervişoğlu, Efesus Stone, Elkay Chemicals, Gökyar Mermer, Granitos Celtas, Hurok, Izfas, Mesta Traverten Mermer, Portsan, Suayb Demirel, Taş Dünyası Doğal, Topkapı Cemtas, Traverten Mermer, Trustum, Uğur Soğutma, Verona Granit, Metanur Mermer, MKS Makina Mermer, Mekmer Mermer, Bayburt Madencilik, Tümaş ve Delta.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.