Jandarma, lastiklerine ateş ederek durdurdu

Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, dur ihtarına uymayan 29 DK 485 plakalı bir aracın lastiklerine ateş ederek, aracı durdurmayı başardı.

Jandarma, lastiklerine ateş ederek durdurdu
Bayburt Postası - Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, dur ihtarına uymayan 29 DK 485 plakalı bir aracın lastiklerine ateş ederek, aracı durdurmayı başardı. Araçta yapılan aramada 850 gram uyuşturucu madde bulan jandarma, biri öğretmen üç kişiyi gözaltına aldı. Jandarma tarafından sorgulanan şüphelilerden A.C.S. ile R.K. adlı iki kişi tutuklanırken, Bayburt’ta öğretmen olduğu belirlenen H.H.F. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

TRABZON’UN Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri dur ihtarına uymayan bir aracın lastiklerine ateş ederek, aracı durdurmayı başardı. Araçtan yapılan aramada 850 gram uyuşturucu madde bulan jandarma, biri öğretmen üç kişi yakalandı.

Lastiklerine ateş açıldı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, şüpheli bir aracın şehrin batısından kente giriş yaptığı yönünde jandarmaya ihbarda bulundu. Bir süredir A.C.S. ve R.K. adlı iki kişiyi takip eden jandarma narkotik ekipleri, Vakfıkebir'de yol kesti ve araca dur ihtarında bulundu. Jandarmanın dur ihtarına uymayan aracın lastiklerine ateş açıldı. Duran araçta arama yapan narkotik ekipleri, araçta 850 gram uyuşturucu madde buldu.

Üç kişi gözaltına alındı

A.C.S. ile R.K. adlı şahısların yanı sıra araçta bulunan öğretmen H.H.F gözaltına alındı. Bayburt'ta öğretmen olduğu belirlenen H.H.F. iki kişiyi tanımadığını, yolda otostop yaparak, aracına bindiğini söylediği öğrenildi. Jandarmadan kaçmak isteyen öğretmen ve iki kişi sorguların ardından adliyeye sevk edildi. A.C.S. ile R.K. adlı iki kişi tutuklanırken, H.H.F. adlı öğretmen ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber: Günebakış     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.