MHP’de sessizlik bozuluyor!

2014  Yerel Seçim için siyasi partilerin çalışmaları sürüyor. Seçim öncesi Türkiye genelinde olduğu gibi Bayburt’ta da bazı siyasi partilerin aday ve aday adayları önemle oranda netleşti...

MHP’de sessizlik bozuluyor!

Bayburt Postası - 2014  Yerel Seçim için siyasi partilerin çalışmaları sürüyor. Seçim öncesi Türkiye genelinde olduğu gibi Bayburt’ta da bazı siyasi partilerin aday ve aday adayları önemle oranda netleşti.

Belediye başkan adayını ilk açıklayan parti MHP oldu. Bayburt’ta iddialı partiler arasında yer alan Saadet Partisi ve uzun yıllardır seçimlerde bir varlık gösteremeyen ana muhalefet partisi CHP’nin adayları ise henüz açıklanmadı

Adaylığı kesinleşen tek isim, İdris Aydın

Partisinin, Mahalli İdareler Seçimi Aday Takdim Toplantısı'nda bir konuşma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, belediye başkan adaylarından 252'sini kamuoyuna duyururken, Bayburt Belediye başkan adayının da İdris Aydın olduğunu açıkladı.

Bir önceki seçimde de Bayburt MHP adayı olan İdris Aydın, aynı görev için ikinci kez yarışacak.

Partisi tarafından tekrar aday olarak gösterilmesi, kamuoyunda sürpriz bir karar olarak karşılanan İdris Aydın ile işte bunları konuştuk…

-MHP neden bu kadar sessiz? Bu derin sessizliğin bir anlamı var mı?
-Belediye Başkanlığı için MHP’de aday adaylık süreci yaşandı mı? Yaşandıysa neler oldu?
-Gündem tamamen AK Parti aday adayları üzerinden dönerken, adayı haftalar öncesinden netleşen MHP’nin tek bir basın açıklaması dahi yapmamasının nedeni ne?
-AK Parti’de ki hareketlilik MHP tarafından nasıl izleniyor ve nasıl okunuyor?
-MHP’de iç çekişmeler ve küskünlükler sürüyor mu?
-Bir önceki seçimi 700 küsur oyla kaybeden ve beklenenin aksine yeniden aday gösterilen İdris Aydın, tüm bu gelişmelerin ışığında neler düşünüyor? Seçim argümanları neler ve daha da önemlisi seçime nasıl hazırlanıyor?
-Gümüşhane ve Arpalı’da yaşanan başarılı belediyecilik  ve seçim sürecinin gölgesinde, Bayburt MHP yönetimi için bu bir ‘son’ seçim mi?
-Bayburt’un yanı sıra diğer ilçe ve beldelerde MHP’nin planı ne?

MHP’de yaşanan bu derin sessizlik Bayburt Postası’nda bozuldu… İşte o röportaj (Lütfen tıklayınız...)

Anahtar Kelimeler:
MHPİdris Aydın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.