Kobal: “30 Mart Türkiye’nin kader seçimidir”

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Kobal: “30 Mart Türkiye’nin kader seçimidir”
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanlığı istişare toplantısı gerçekleştirdi. İl Başkanı Hakan Kobal ile Belediye Başkan adayı Mete Memiş'in yanı sıra geçtiğimiz günlerde açıklanan il genel meclisi ve belediye meclis üyesi adaylarının tamamının katıldığı toplantı parti binasında gerçekleşti. 

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Hakan Kobal, “30 Mart 2014 yerel seçimleri,  yerel seçim seçim olmaktan öte 2023’ü, 2071’i belirleyecek kararları vereceğimiz bir seçim olacaktır. Türkiye’nin kaderini 30 Mart 2014 yerel seçimleri belirleyecektir” dedi.

“Bugün Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a  sahip çıkma günüdür. İtibarsızlaştırma operasyonları, paralel devlet çalışmaları  her geçen gün artıyor. Bugün Başbakanımıza sahip çıkmazsak tarihten ibret almadığımıza yanacak bir zamanımızda olmayabilir” diyen Kobal, “Biz bir milletiz iman bir,  sevinme bir, acı bir, gaye aynı vicdan bir ortada bir sine çarpıyor, cihan yıkılsa emin olun bu dik duruş sarsılmaz, millet dur demedikçe kimse bizi yıkamayacaktır” şeklinde konuştu.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinin Türkiye’nin istikbalinin oylanacağı bir seçime dönüştüğünü, söyleyen Kobal, konuşmasını şöyle tamamladı :

“Türkiye’nin kaderiyle AK Parti’nin kaderi bütünleşmiştir”

“Bütün toplumumuz iki ana hatta, iki ana istikamete ayrılmıştır. Siyasi alan şeffaflaşmış berrak hale gelmiştir. Bir tarafta Türkiye  benim olursa  Türkiye’yi ben yönetirsem  severim diyenler, diğer tarafta Türkiye’yi sadece Türkiye olduğu için sevenler. Tarihin bu kritik döneminde Türkiye’nin kaderiyle AK Parti’nin kaderi birleşmiş ve bütünleşmiştir. AK Parti’nin ortaya çıkarttığı mukadderat birlikteliğin bir neticesedir, AK Parti kazanırsa Türkiye kazanır, AK Parti kaybederse Türkiye kaybeder. AK Parti’ye sahip çıkmak Türkiye’ye sahip çıkmak demektir. AK Parti Türkiye’nin yegane ümidi ve istikbali olduğu açıktır."

"Biz uzun adamı çok sevdik"

"Gün birbirimize sahip çıkma günüdür, gün birbirimize destek çıkma günüdür, sırt sırta omuz omuza vererek çalışacağız, gidilmedik gönül bırakmadan, dava adamı olduğumuzu dünya lideri genel başkanımız başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a göstermemiz gerekiyor. Seviyoruz Başbakanımızı çünkü Osmanlı’dan tevaruz ettiğimiz değerleri çiğnetmediği için, ‘zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem’ dediği için, ‘gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem’ dediği için, mazlumun yanında yer aldığı için, ezilenlerin gür sesi olduğu için, suskun dünyanın hür sesi olduğu için, işte bütün bunlar için biz uzun adamı çok sevdik, Başbakanımızı çok sevdik. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Toplantı seçim çalışmalarıyla ilgili görev dağılımı yapılmasının ardından sona erdi.





Anahtar Kelimeler:
AK PartiHakan Kobal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
OSMAN 10 yıl önce

Kim tutar sizi,
yürü bakma hiç geri,
sürün sefanızı siz boşverin,
düşünme hiç geleni
hamam aynı tas aynı
götür önünüze geleni
vallah siz bilirsiz
billah siz bilirsiz
ve sizden millet hesap soracaktır

Avatar
Bayburtlu genç 10 yıl önce

Siz acaba şu hastalıktan ne zaman kurtulacaksınız.Allah aşkına hep şeçimler öncesinde halkımızı kandırıp sanki genel şeçimmiş gibi gösteriyorsunuz.Lütfen kardeşim şunu bırakın belediyede başkanlığını en iyi yapabilecek adaya oy verelim.Artık başbakanımız bir başbakan değil sanki her ilin,ilçenin veya beldelerin başkanı.Emaneti ehline teslim edin düstüruyla yola çıkarak FATİH BURAK beye oy veriniz.

Avatar
SEÇMEN 10 yıl önce

Bizler Başbakana mı oy vereceğiz belediyeyi yönetecek kişiye mi ayrıca başbakanın ağzından şu sorunun cevabını duymak isterim. ÇALDINIZ MI, ÇALMADINIZ MI?