"Öldürülmek istenen milli birlik ve beraberliğimizdir"

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Ankara'daki terör saldırısının "milli birlik ve beraberliğe" yönelik olduğunu ifade etti.

"Öldürülmek istenen milli birlik ve beraberliğimizdir"
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Ankara'daki terör saldırısının "milli birlik ve beraberliğe" yönelik olduğunu ifade etti.

Coşkun yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'daki hain saldırının milleti derinden sarstığını belirterek şöyle devam etti: "Bu kalleşçe saldırılarla aslında öldürülmek istenen milli birlik ve beraberliğimizdir. Elbette terör, dünyadaki diğer örneklerinde görüldüğü gibi eninde sonunda kendini besleyen ve kullanan mihrakları hedef alacak ve yüce milletimiz bu beladan kurtulacaktır. Devletimiz bu saldırıları gerçekleştiren piyonlarla ve arkasındaki güçlerle mücadelesini kararlı şekilde sürdürecektir. Bayburt Üniversitesi camiası olarak bu acıyı tüm kalbimizle hissediyor, paylaşıyoruz. Devletimizin gücü ve milletimizin birbirine olan bağlılığı sayesinde bu zor günleri de atlatacağımızdan şüphe duymuyoruz."
Prof. Dr. Coşkun, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara ise acil şifa diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.