Muhsin Yazıcıoğlu anılıyor

Tacettin Dergahı'na sabah erken saatlerde akın edenler Yazıcıoğlu için mezarı başında dua etti...

Muhsin Yazıcıoğlu anılıyor

Büyük Birlik Partisi merhum Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasının üzerinden 5 yıl geçti. Muhsin Yazıcıoğlu, kabri başında dualarla anıldı. Tacettin Dergahı'na sabah erken saatlerde akın edenler Yazıcıoğlu için mezarı başında dua etti.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Meryem Yazıcıoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile eşi ve çok sayıda vatandaş kabri başına gelerek gözyaşlar içinde dua etti. Yazıcıoğlu’nun kızı Firuze Yazıcıoğlu ise babasının kabrine karanfil bıraktı.


















İsmail Güneş'in eşi: Helikopter kazası biran önce aydınlatılmalı

5 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte hayatını kaybeden İHA muhabiri İsmail Güneş’in eşi Yasemin Güneş, 5 yıl önce bugün helikopterin düştüğünü ancak ne helikopterin ne de İsmail'in faillerinin bulunamadığına işaret ederek, “Türkiye bizimle beraber üzüldü ve ağladı. Umarım bu olay bir an önce çözülür. Bütün aileler olarak bizim tek isteğimiz bu. İnşallah aydınlanır, bizler de rahat ederiz.” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.