Taraftar Güneş'le ısındı, yeniden coştu!

Bayburt Grup Özel İdarespor Teknik Direktörü Bahattin Güneş'e olan taraftar sevgisi gün geçtikçe artıyor.

Taraftar Güneş'le ısındı, yeniden coştu!
Bayburt Postası - Taraftar, Bayburt Grup Özel İdarespor Teknik Direktörü Bahattin Güneş'i sevdi. Tecrübeli teknik direktör taraftarların en çok sevgi gösterisinde bulunduğu isim oldu.

Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu'nun ardından takımın başına geçen Güneş'e taraftar sevgisi gün geçtikçe artıyor. Ara transferde takımın başına geçtikten sonra hem ligde hem de kupada başarılı sonuçlara imza atan Güneş'in takımı mağlup olduğu maçlardaki iyi oyunuyla da dikkat çekti.

Sahaya sürdüğü sürpriz ilk 11 ile ilgili de dikkat çeken tecrübeli teknik adam, bugün oynanan Kayserispor maçında yine sürpriz isimlere yer verdi. Güneş'in sezon başından beri yedek kadroda 3. kaleci olarak yer bulan ve aynı zamanda takımın tek Bayburtlu futbolcusu olan Talha Karapınar'a ilk 11'de yer vermesi taraftardan takdir gördü.

"Bahattin Güneş'in askerleriyiz' tezahüratlarıyla başarılı hocaya olan sevgisini gösteren taraftarlar, 90 dakika sonunda Güneş'le birlikte galibiyetin mimarlarını uzun süre alkışladı.  

Golü atan ona koşuyor

Bayburt futbol kamuoyunun takdirini toplayan Güneş, takım içindeki disiplini ile de dikkat çekiyor. Kısa sürede takımdaki oyuncularla kaynaşan ve futbol disiplininden taviz vermeyen Güneş, oyuncuları tarafından da çok seviliyor. Golü atan futbolcunun Güneş'e gitmesi ve gol sevincini hocasıyla paylaşmasının altında da ona olan güven yatıyor.

Güneş: "Haddimizi bilerek oynadık"

Öte yandan temsilcimizin 3-0 farklı bir skorla geçtiği Kayserispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bayburt Grup Özel İdare Teknik Direktörü Bahattin Güneş, Kayserispor karşısında oyun disiplinini iyi sağladıklarını ve bunun sonucunda da galip geldiklerini söyledi.

Güneş, genç oyuncularına forma şansı verdiklerini ancak oyun anlayışında bir farklılık olmadığını belirterek, "Oyun disiplinini iyi sağladık, haddimizi bilerek oynadık ve galip geldik. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.


*

*

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.